Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τα καλά αποτελέσματα εξαμήνου ενισχύουν το momentum – Συνέχιση της ανόδου περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Τα καλά αποτελέσματα εξαμήνου ενισχύουν το momentum – Συνέχιση της ανόδου περιμένουν οι αναλυτές
Οι τραπεζικές μετοχές λόγω αποτελεσμάτων θα βρεθούν στο επίκεντρο και στη σημερινή συνεδρίαση όπως και οι μετοχές των ΕΛΠΕ και Τέρνα Ενεργειακή 
Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι αναλυτές από τα αποτελέσματα που δημοσίευσαν χθες (29/8) οι τράπεζες και σημειώνουν πως οι επενδυτές θα τα υποδεχθούν θετικά.
Έτσι περιμένουν και σήμερα, τελευταία συνεδρίαση του Αυγούστου, συνέχιση της ανοδικής κίνησης και προσπάθεια να βρεθεί η αγορά σε υψηλότερα επίπεδα.
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι τραπεζικές μετοχές, αλλά και η μετοχές των Τέρνα Ενεργειακή και ΕΛΠΕ που δημοσίευσαν χθες αποτελέσματα.
Σημειώνεται πως η Τράπεζα Πειραιώς δημοσιεύει αποτελέσματα πριν από το άνοιγμα της αγοράς και η Eurobank μαζί με την Intralot μετά το κλείσιμο.

Euroxx
Περιμένουμε το ΧΑ να κινηθεί υψηλότερα λόγω των αποτελεσμάτων των τραπεζών.

Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να συνεχίσει να δοκιμάζει υψηλότερα επίπεδα.

Beta
Στην τελευταία συνεδρίαση του Αυγούστου ίσως δούμε μία συνέχεια στο ανοδικό momentum καθώς τα νέα είναι θετικά για τις ελληνικές μετοχές.
Για μία ακόμη φορά οι τράπεζες θα οδηγήσουν την αγορά καθώς φάνηκαν τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στα αποτελέσματα του δευτέρου τριμήνου και θα τύχουν θετικής αποδοχής από τους επενδυτές.
Η Τράπεζα Πειραιώς δημοσιεύει αποτελέσματα πριν το άνοιγμα της αγοράς και η Eurobank με την Intralot δημοσιεύουν τα δικά τους μετά το κλείσιμο.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης