Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά Maduro (Βενεζουέλα) κατά Κολομβίας: Επιδιώκετε στρατιωτική σύγκρουση

tags :
Πυρά Maduro (Βενεζουέλα) κατά Κολομβίας: Επιδιώκετε στρατιωτική σύγκρουση
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας έθεσε σε πορτοκαλί συναγερμό τις στρατιωτικές δυνάμεις
Πυρά κατά της κυβέρνησης της Κολομβίας ότι χρησιμοποιεί αβάσιμες κατηγορίες για να επιτεθεί στη Βενεζουέλα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, N. Maduro τονίζοντας ότι η Κολομβία επιθυμεί μια στρατιωτική σύγκρουση.
Για αυτό το λόγο μάλιστα ο Maduro ανακοίνωσε ότι θέτει σε πορτοκαλί συναγερμό τις στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας που είναι ανεπτυγμένες κατά μήκος των συνόρων 2.200 χιλιομέτρων των δύο κρατών «μπροστά στην απειλή επίθεσης της Κολομβίας εναντίον της Βενεζουέλας».
«Όχι μόνο η κυβέρνηση της Κολομβίας έχει εμπλακεί σε έναν πόλεμο που επιδεινώνεται, αλλά χρησιμοποιεί αβάσιμες κατηγορίες για να επιτεθεί στη Βενεζουέλα και να πυροδοτήσει στρατιωτική σύγκρουση με τη χώρα μας» τόνισε ο Maduro κατά τη διάρκεια στρατιωτικής τελετής στο Καράκας, προαναγγέλλοντας παράλληλα και στρατιωτικά γυμνάσια στην περιοχή των συνόρων από τη 10η ως την 28η Σεπτεμβρίου.
Πρόσφατα η κυβέρνηση της Κολομβίας κατηγόρησε τον Maduro ότι «υποστηρίζει» και «φιλοξενεί» τους αποστάτες των FARC, οι οποίοι πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι απορρίπτουν τη συμφωνία του 2016 και ξαναπαίρνουν τα όπλα, διότι η κυβέρνηση της Κολομβίας την «πρόδωσε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης