Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καρανικόλας: Το ΠΑΣΟΚ είναι η καρδιά, ο βασικότερος κορμός του Κινήματος Αλλαγής

Καρανικόλας: Το ΠΑΣΟΚ είναι η καρδιά, ο βασικότερος κορμός του Κινήματος Αλλαγής

Γίνεται προσπάθεια εξυπηρέτησης των δανείων του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ
Την θέση ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η καρδιά του Κινήματος Αλλαγής διατύπωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Σπ. Καρανικόλας, τονίζοντας ότι και το ΚΙΝΑΛ με τη σειρά του παίζει έναν καθοριστικό ρόλο στο να παραμείνει το ΠΑΣΟΚ ζωντανό σήμερα.
«Είναι σαφές ότι υπάρχουν καταστατικές εκκρεμότητες στο ΠΑΣΟΚ όπως είναι και το συνέδριό του, όπως είναι και το θέμα της ηγεσίας δεδομένης της λήξης της θητείας της κας. Γεννηματά.
Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η καρδιά του Κινήματος Αλλαγής, συμμετέχει ως ο βασικότερος κορμός στο Κίνημα Αλλαγής.
Το Κίνημα Αλλαγής παίζει ένα πολύ καθοριστικό ρόλο στο να παραμείνει το ΠΑΣΟΚ ζωντανό σήμερα.
Κι αυτό γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει συγκεκριμένες οικονομικές δεσμεύσεις αυτή τη στιγμή.
Δανειακές υποχρεώσεις που σήμερα καλύπτονται εξαιτίας του Κινήματος Αλλαγής.
Και πρέπει και κάποια στιγμή και αυτοί που διαχειρίστηκαν τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και πολύ εύκολα μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ να μας δώσουν εξήγηση για τη θέση ευθύνης που είχαν οι ίδιοι  στη διαχείριση του ΠΑΣΟΚ και αναφέρομαι συγκεκριμένα σε πρώην γραμματείς.
Στην κα.Ξενογιαννακοπούλου, στον κ. Ραγκούση οι οποίοι σήμερα κόπτονται υπέρ του ΠΑΣΟΚ και υπέρ της ιστορικής διαδρομής του ΠΑΣΟΚ αλλά ξεχνούν πως έφτασαν και οι ίδιοι λόγω της διαχείρισης που έκαναν στο ΠΑΣΟΚ και τα οικονομικά του στη συγκεκριμένη κατάσταση σήμερα το ΠΑΣΟΚ.
Όταν σήμερα ο κ. Ραγκούσης και η κα. Ξενογιαννακοπούλου κόπτονται υπέρ του ΠΑΣΟΚ και λένε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν είναι το ΠΑΣΟΚ και κόπτονται δημόσια στο λόγο τους υπέρ του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να μας απαντήσουν οι ίδιοι τι έκαναν ως γραμματείς του ΠΑΣΟΚ και τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ έφτασαν σήμερα στα όρια της δυσχέρειας αποπληρωμής τους.
Γιατί έχουν ευθύνη ως προς τη διαχείριση των οικονομικών» υποστήριξε ο κ.Καρανικόλας.
«Αυτή τη στιγμή γίνεται μία προσπάθεια εξυπηρέτησης των δανείων του ΠΑΣΟΚ η οποία όμως προσπάθεια για να μπορεί να υλοποιηθεί έχει μετουσιωθεί μέσω του Κινήματος Αλλαγής.
Δεσμεύεται η κρατική επιχορήγηση του ΠΑΣΟΚ και δεν θα μπορούσε να λειτουργούσε ως κόμμα.
Αυτό είναι μία πραγματικότητα», τόνισε ο κ.Καρανικόλας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης