Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

AXA Regatta στη Βαλτική Θάλασσα για τους κορυφαίους αποκλειστικούς συνεργάτες της

tags :
AXA Regatta στη Βαλτική Θάλασσα για τους κορυφαίους αποκλειστικούς συνεργάτες της
ΑΧΑ One team στη Στοκχόλμη - Ένα κορυφαίο ταξίδι για τους 70 κορυφαίους συνεργάτες agency
70 διακεκριμένα στελέχη του αποκλειστικού δικτύου της ΑΧΑ είχαν τη χαρά να εξερευνήσουν τη Στοκχόλμη, μία από τις πιο ξεχωριστές πόλεις της Σκανδιναβίας, σε ένα ταξίδι επιβράβευσης για τη δυναμική πορεία τους το 2018.
Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε ο ιστιοπλοϊκός αγώνας «AXA Regatta» στο Αρχιπέλαγος της Στοκχόλμης, ο οποίος ξεκίνησε από την περιοχή Vaxholm. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες και διαγωνίστηκαν για να αναδείξουν το νικητήριο σκάφος, ανακαλύπτοντας, παράλληλα, τα 14 νησιά στα οποία είναι χτισμένη η κατ’ ευφημισμό Βενετία του Βορρά.  
Ιστορικά, η Στοκχόλμη έχει συνδεθεί με τη δεσπόζουσα θέση που δίνει στα γράμματα και τον πολιτισμό. Εδώ και μερικά χρόνια χαρακτηρίζεται, επιπλέον, ως μία από τις πιο υπεύθυνες περιβαλλοντικά πρωτεύουσες σε διεθνές επίπεδο, λαμβάνοντας σχετική Ευρωπαϊκή διάκριση από το 2010. Σεβόμενοι την κουλτούρα της, οι περιηγητές της ΑΧΑ επέλεξαν να την ανακαλύψουν είτε περπατώντας στο ιστορικό κέντρο της, είτε κάνοντας βόλτα με ποδήλατο κατά μήκος των καναλιών της, ενώ δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν το ναυτικό μουσείο  «Vasa».
Οι συνεργάτες είχαν, επίσης, τη χαρά να συμμετάσχουν σε ένα στρατηγικό workshop ανάπτυξης του δικτύου, στο οποίο συμμετείχε ενεργά ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΑΧΑ Ελλάδας, κ. Ερρίκος Μοάτσος, καθώς και να συνταξιδέψουν με τους κ.κ. Νίκο Σακελλαρίου, Διευθυντής Πωλήσεων & Customer Care, Βασίλη Αντύπα, Διευθυντής Αποκλειστικού Δικτύου, Σοφία Μάρκου, Διευθύντρια Σχεδιασμού, Προϋπολογισμού & Πληροφόρησης, Dieter Krumbholz, Διευθυντής Ζωής & Υγείας, Δημήτρη Ζαχαράκη, Διευθυντής Διαχείρισης Προμηθειών & Περιουσίας και μέλη της ομάδας Πωλήσεων της Εταιρείας.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης