Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2019-2020 - Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2019-2020 - Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις
Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2019-2020
Αρχές της επόμενης εβδομάδας υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για τις ηλεκτρονικές εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών του 2019-2020.
Παρατηρείται μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση με πέρυσι, καθώς φέτος απαιτήθηκε να γίνει επεξεργασία στην πλατφόρμα και να ενσωματωθούν τα περίπου 100 νέα τμήματα που είχαν στην διάθεσή τους οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών.
Μετά την έκδοση της εγκυκλίου που θα ορίζει την προθεσμία για τις ηλεκτρονικές εγγραφές, οι υποψήφιοι μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής eregister.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου θα προχωρήσουν στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής την οποία και θα πρέπει να εκτυπώσουν.
Μετά τις ηλεκτρονικές εγγραφές, οι επιτυχόντες θα κληθούν από τις Γραμματείες των Τμημάτων σε πολύ σύντομο διάστημα που θα καθορίσουν οι αντίστοιχες Γραμματείες κατά περίπτωση, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους, να παραλάβουν τους κωδικούς για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες.
Όπως σημειώνουν τα Foititikanea.gr, πέρσι η σχετική εγκύκλιος εκδόθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου και οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις εγγραφές έγιναν στο διάστημα από 10 Σεπτεμβρίου μέχρι και 18 Σεπτεμβρίου 2018.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης