Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Ενισχύθηκε κατά +0,3% η βιομηχανική παραγωγή της χώρας, σε μηνιαία βάση, τον Ιούλιο 2019

Γαλλία: Ενισχύθηκε κατά +0,3% η βιομηχανική παραγωγή της χώρας, σε μηνιαία βάση, τον Ιούλιο 2019
Η παραγωγή του γαλλικού μεταποιητικού κλάδου αυξήθηκε κακτά +0,3% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα
Ανάκαμψη σημείωσε η βιομηχανική παραγωγή της Γαλλίας για τον Ιούλιο του 2019, σύμφωνα με τα σημερινά (10/9) στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας, τα οποία ωστόσο αποδείχθηκαν κατώτερα σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ειδικότερα, η βιομηχανική παραγωγή της χώρας αυξήθηκε κατά +0,3% σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2019, έναντι πτώσης -2,2% τον προηγούμενο μήνα, την ίδια στιγμή ωστόσο που οι αναλυτές προέβλεπαν ότι η άνοδος θα διαμορφωθεί στο +0,5%.
Παράλληλα, η μηνιαία παραγωγή του μεταποιητικού κλάδου διαμορφώθηκε επίσης στο +0,3%, έναντι πτώσης -2,2% τον Ιούνιο του 2019, ενώ οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι θα σημειωθεί περαιτέρω άνοδος στο +0,8%.
Σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους, η βιομηχανική παραγωγή κατέγραψε άνοδο της τάξεως του +0,4%, ενώ αντίθετα ο μεταποιητικός κλάδος κατέγραψε πτώση -0,3%.
Όσον αφορά την παραγωγή ορυχείων και λατομείων, καταγράφηκε οριακή πτώση της τάξεως του -0,1% σε μηνιαία βάση, την ίδια στιγμή που η παραγωγή του κατασκευαστικού κλάδου υποχώρησε κατά -4,2%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης