Τσίπρας: Η επένδυση στην Παιδεία είναι η σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον μας

Τσίπρας: Η επένδυση στην Παιδεία είναι η σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον μας

"Καλούμαστε να περιφρουρήσουμε το δικαίωμα να έχουν όλοι πρόσβαση σε ποιοτική δημόσια εκπαίδευση" ανέφερε στο twitter ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλωσόρισε τους μαθητές στα σχολεία με ανάρτησή του στο twitter.
"Η επένδυση στην Παιδεία αποτελεί τη σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον της πατρίδας μας", έγραψε ο κ. Τσίπρας ευχόμενος στους μαθητές και στους διδάσκοντες "καλή και δημιουργική σχολική χρονιά".
Αναλυτικά ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε: "Ακόμη μια νέα αρχή σήμερα. Χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες ξανανταμώνουν στα προαύλια και τις αίθουσες. 'Αλλοι, οι πιο μικροί, με αγωνία ξεκίνησαν για την πρώτη μέρα στο σχολείο. Μαζί με αυτούς και οι γονείς, όλοι μας, αλλά και οι δάσκαλοι και καθηγητές.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες αλλά και στην εκπαιδευτική κοινότητα μια καλή δημιουργική σχολική χρονιά. Η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης αποτελεί βασικό στοιχείο προόδου και κοινωνικής δικαιοσύνης. O δρόμος που χαράξαμε από το 2015 απέδωσε καρπούς.
Όραμά μας είναι η πρόσβαση όλων σε μια σύγχρονη και ποιοτική δημόσια εκπαίδευση. Αυτό το δικαίωμα καλούμαστε σήμερα να περιφρουρήσουμε. Διότι η επένδυση στην Παιδεία αποτελεί τη σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον της πατρίδας μας".

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS