Πέτσας: Κουρασμένος ακόμη και στα ψέματα ο Τσίπρας - Με το λόγο και τις θέσεις του ανήκει στο χθες

Πέτσας: Κουρασμένος ακόμη και στα ψέματα ο Τσίπρας - Με το λόγο και τις θέσεις του ανήκει στο χθες
"Ο κ. Τσίπρας με το λόγο και τις θέσεις του ανήκει στο χθες", τονίζει ο Στ. Πέτσας
«Ο  κ. Τσίπρας φάνηκε σήμερα κουρασμένος ακόμη και στα ψέματα», τονίζει  ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στ. Πέτσας, σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην 84η Δ.Ε.Θ.
Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, ο κ. Τσίπρας «επαναλαμβάνει τόσο μονότονα τον εαυτό του, ώστε το μόνο που καταφέρνει κάθε φορά που εμφανίζεται είναι να υπενθυμίζει στους πολίτες γιατί τον καταψήφισαν». 
Μάλιστα,  κατηγορεί τον Α. Τσίπρα για πολλά ψέματα, με πρώτο ότι είχε ενημερώσει τους εταίρους μας για το σχέδιό του για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, θέτοντας σειρά ερωτημάτων.
Ειδικότερα, ο κ. Πέτσας αναφέρει πως από τα πολλά ψέματα του κ. Τσίπρα , «στεκόμαστε μόνο σε ένα: Είπε ότι είχε ενημερώσει “διεξοδικά” τους Ευρωπαίους εταίρους για το “σχέδιό του” για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων.
Αν ήταν έτσι γιατί δεν το έκανε αυτό σημαία του κατά την προεκλογική περίοδο;
Αν το “ξέχασε”, γιατί ο κ. Τσακαλώτος δεν ενημέρωσε σχετικά με το άνοιγμα, τον αριθμό και τα ποσά του “ειδικού λογαριασμού” τον κ. Σταϊκούρα κατά την παράδοση - παραλαβή στο Υπουργείο Οικονομικών στις 9 Ιουλίου;
Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Είτε ο κ. Τσακαλώτος δεν γνώριζε αυτό το “σχέδιο” γιατί ήταν τόσο “κρυφό” ώστε να το γνωρίζει μόνο ο “έμπιστος” κ. Σκουρλέτης, είτε ο κ. Τσακαλώτος δεν έχει την ικανότητα να λέει τόσο χονδροειδή ψέματα όπως ο κ. Τσίπρας…».
Ο κ. Πέτσας καταλήγοντας τονίζει ότι «ο  κ. Τσίπρας με το λόγο και τις θέσεις του ανήκει στο χθες.
Η κυβέρνηση τον αφήνει στο παρελθόν και συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για το μέλλον.
 Για να βελτιώνει τη ζωή όλων των Ελλήνων κάθε χρόνο.
Όχι μόνο μέχρι το 2023, αλλά και μέχρι το 2029 όπως “ευχήθηκε” και ο κ. Τσίπρας».
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS