Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Την Τρίτη (24/9) η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ - Ποια μέσα μεταφοράς τραβάνε χειρόφρενο

Την Τρίτη (24/9) η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ - Ποια μέσα μεταφοράς τραβάνε χειρόφρενο
Στη απεργία της ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό και στα Τρόλεϊ ενώ δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για Λεωφορεία, Τραμ και Μετρό
Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, συμμετέχοντας στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.
Ειδικότερα, «χειρόφρενο» θα τραβήξουν τα Λεωφορεία ο Ηλεκτρικός με τους εργαζόμενους να πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, ενώ επί του παρόντος δεν υπάρχουν αποφάσεις για το Μετρό και το Τραμ.
Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ (ΗΣΑΠ) αναφέρει:
«Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ. πραγματοποιεί, την Τρίτη 24/9/2019, 24ωρη απεργία, στο δίκτυο της Γραμμής 1 (πρώην ΗΣΑΠ), συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ) ενάντια σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης των εργασιακών δικαιωμάτωνκαι της λειτουργίας των συνδικάτων.
Διεκδικούμε:
Την άμεση απόσυρση των διατάξεων του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου, που αφορούν τα εργασιακά και τη λειτουργία των συνδικάτων.
Αγωνιζόμαστε:
Για δημόσιες μεταφορές στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου
Για ανάπτυξη με όρθιους τους εργαζόμενους, με αυξήσεις μισθών, με ισχυρές συλλογικές συμβάσεις και συγκροτημένα δικαιώματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης