Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΦΕ: Η εικόνα του φωτορεπόρτερ με χειροπέδες παραπέμπει σε τριτοκοσμική χώρα

ΕΦΕ: Η εικόνα του φωτορεπόρτερ με χειροπέδες παραπέμπει σε τριτοκοσμική χώρα
«Η εικόνα του φωτορεπόρτερ με χειροπέδες παραπέμπει σε τριτοκοσμική χώρα»
Τη σύλληψη του φωτορεπόρτερ Αλέξανδρου Σταματίου κατά τη διάρκεια της χθεσινής επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ εκκένωσης της κατάληψης Πρασσά, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ).
Η ΕΦΕ αναφέρει ότι η εικόνα του φωτορεπόρτερ να οδηγείται με χειροπέδες και με κρεμασμένες τις φωτογραφικές μηχανές στον ώμο παραπέμπει σε τριτοκοσμική χώρα και όχι σε ευνομούμενη δημοκρατία.
«Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός της σύλληψης εργαζόμενου της ενημέρωσης για την άσκηση της δραστηριότητάς του.
Η εικόνα του φωτορεπόρτερ Αλέξανδρου Σταματίου να οδηγείται με χειροπέδες και με κρεμασμένες τις φωτογραφικές μηχανές στον ώμο, παραπέμπει σε τριτοκοσμική χώρα και όχι σε ευνομούμενη δημοκρατία.
Απαιτούμε από κάθε υπεύθυνο το σεβασμό στα συνταγματικά δικαιώματα κάθε εργαζόμενου στην ενημέρωση, και η Ένωσή μας θα σταθεί απέναντι σε κάθε παραβίασή τους
Απαιτούμε από κάθε υπεύθυνο το σεβασμό στα συνταγματικά δικαιώματα κάθε εργαζόμενου στην ενημέρωση, και η Ένωσή μας θα σταθεί απέναντι σε κάθε παραβίασή τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης