Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έκκληση Πατούλη σε Τσίπρα: Σταματήστε την αφισορύπανση – Αξιοποιείστε τις νέες τεχνολογίες

Έκκληση Πατούλη σε Τσίπρα: Σταματήστε την αφισορύπανση – Αξιοποιείστε τις νέες τεχνολογίες
Έκκληση Πατούλη σε Τσίπρα για την αφισορύπανση
Έκκληση στον Αλέξη Τσίπρα να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την αφισορύπανση της Αττικής απήυθυνε την Παρασκευή ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει προγραμματίσει ομιλία στο φεστιβάλ της νεολαίας την Κυριακή, για την οποία έχουν αναρτηθεί αφίσες σε όλη την Αττική.
Ο Γιώργος Πατούλης, o οποίος ξεκίνησε εκστρατεία κατά της αφισορύπανσης μαζί με τους δημάρχους του λεκανοπεδίου, φωτογραφήθηκε κάτω από μια αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ για το φεστιβάλ της νεολαίας του κόμματος την Κυριακή και με ανάρτησή του στο Twitter ζήτησε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σταματήσει αυτήν την πρακτική και να προβάλλει τις δράσεις του κόμματος του μέσω των νέων τεχνολογιών.
Η αφισοκόληση της νεόλαιας του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε τις επικρίσεις της ΝΔ που κατήγγειλε την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία.
«Οι ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ξεχειλίζουν από περιβαλλοντική ευαισθησία.
Θρηνούν για τον Αμαζόνιο και την κλιματική αλλαγή και την ίδια στιγμή γεμίζουν με αφίσες τους δρόμους της Αθήνας!».
Η Πειραιώς σημειώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ως κυβέρνηση μιλούσε για το περιβάλλον και πως ως αντιμνημονιακοί θα μάζευαν τα σκουπίδια αλλιώς και «τελικά άφησαν την Ελλάδα καταδικασμένη με πρόστιμα από την ΕΕ για παραβίαση περιβαλλοντικών κανόνων!».
Η ανάρτηση του περιφερειάρχη:
«Κύριε Τσίπρα, δώστε εντολή να σταματήσει άμεσα η αφισορύπανση της Αττικής.
Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες για να προβάλλει τις δράσεις της χωρίς να ρυπαίνει τις πόλεις μας, με σεβασμό στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας».

Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης