Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διήμερη επίσκεψη Σκουρλέτη σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη – Οι επαφές που θα έχει

Διήμερη επίσκεψη Σκουρλέτη σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη – Οι επαφές που θα έχει
Ο Π. Σκουρλέτης θα συμμετάσχει σε προγραμματισμένες δραστηριότητες και εκδηλώσεις των Κομματικών οργανώσεων σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη
Διήμερη επίσκεψη σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη, ξεκινά από αύριο, Δευτέρα 30/9, ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης.
Στο πλαίσιο αυτής, ο κ. Σκουρλέτης αύριο, Δευτέρα 30/9 και Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019, θα συναντηθεί με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με τη Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης – Έβρου κατά της εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού.
Επίσης, θα συμμετάσχει σε προγραμματισμένες δραστηριότητες και εκδηλώσεις των Κομματικών οργανώσεων σε αυτές τις τρεις περιοχές.
Ειδικότερα, ο κ. Σκουρλέτης τη Δευτέρα 30/9 στην Αλεξανδρούπολη θα συναντηθεί με μέλη της Διανομαρχιακής Επιτροπής κατά της εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού (ΚΑΦΚΑ Καφέ), τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, αλλά και με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων .
Στη συνέχεια,  θα επισκεφτεί το χωριό Πέραμα, θα παραχωρήσει αργότερα Συνέντευξη Τύπου και θα συμμετέχει στη διευρυμένη συνέλευση της Οργάνωσης Μελών.
Την Τρίτη 1/10/2019 ο κ. Σκουρλέτης στην  Κομοτηνή θα συναντηθεί με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τον Περιφερειακό Σύμβουλο ΑΜΘ και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, Κώστα Κατσιμίγα.
Τέλος, στην Ξάνθη θα συμμετέχει στη συνεδρίαση της ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και στη συνέλευση της Οργάνωσης Μελών.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης