Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρά Ραγκούση: Αυτοί που χαρακτηρίζουν το μεταναστευτικό μείζον εθνικό πρόβλημα, κατάργησαν το αρμόδιο υπουργείο

Πυρά Ραγκούση: Αυτοί που χαρακτηρίζουν το μεταναστευτικό μείζον εθνικό πρόβλημα, κατάργησαν το αρμόδιο υπουργείο
Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι η πρόσκαιρη επικοινωνιακή διαχείριση υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για το μεταναστευτικό/προσφυγικό εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούσης, ο οποίος υποστήριξε πως αυτοί που μιλούν για μείζον εθνικό πρόβλημα, είναι αυτοί που κατήργησαν το αρμόδιο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.
«Κατήργησαν το καθ' ύλην αρμόδιο υπουργείο και οι ίδιοι σήμερα, ο ένας πίσω από τον άλλον, κάνουν δηλώσεις ότι πρόκειται για ένα μείζον εθνικό πρόβλημα.
Την ίδια στιγμή που καταργούσαν το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, «ξήλωναν» ό,τι πιο ικανό, εκλεκτό και άριστο είχε αναδείξει στις τάξεις της η Ελληνική Αστυνομία από πλευράς αξιωματικών για τα θέματα αυτά, με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση του «ξηλώματος» της στρατηγού Τσιριγώτη, της οποίας η φήμη για την επάρκεια, την αποτελεσματικότητα και την ικανότητα στη διαχείριση των αρμοδιοτήτων της - ως στρατηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αρμόδια για τα ζητήματα του προσφυγικού - είχε ξεπεράσει κατά πολύ τα σύνορα της χώρας μας και τη γυναίκα αυτή την «ξήλωσαν» ο Μητσοτάκης με τον Χρυσοχοϊδη με το καλημέρα» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Ραγκούσης, ο οποίος επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τον ισχυρισμό της ότι παρέλαβε απαράδεκτα στρατόπεδα.
Όπως είπε ο κ.Ραγκούσης, ο υπουργός Χρυσοχοϊδης είχε επισκεφθεί τη Μόρια τον περασμένο Ιούλιο και είχε κάνει θετική αξιολόγηση.
«Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πρόσκαιρη επικοινωνιακή διαχείριση και οι θεατρινισμοί γύρω από αυτά τα θέματα στο πλαίσιο του δόγματος νόμος και τάξη.
Από την πρώτη φάση που ξέσπασε η προσφυγική κρίση λέμε ότι πράγματι είναι ένα πρόβλημα που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, ότι πράγματι είναι ένα πρόβλημα που άπτεται των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας [...]
Βεβαίως η Ελλάδα δεν έχει άλλον δρόμο, όπως έκανε και κάνει, από το να προσπαθεί να το καταστήσει ένα μείζον πρόβλημα της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς βέβαια να είναι τα πράγματα εύκολα και απλά» υπογράμμισε ο κ.Ραγκούσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης