Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ για την απεργία της ΓΣΕΕ: Δυναμικό παρών κατά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου

tags :
Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ για την απεργία της ΓΣΕΕ: Δυναμικό παρών κατά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου
Το νομοσχέδιο επιχειρεί να επαναφέρει τις ακραία νεοφιλελεύθερες προτάσεις ΣΕΒ – ΔΝΤ αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
Κάλεσμα στους πολίτες να δώσουν δυναμικό παρών στις αυριανές απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ κατά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου της κυβέρνησης απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Μετά την επιτυχία των κινητοποιήσεων της 24ης Σεπτέμβρη, που οδήγησε στην καθυστέρηση της κατάθεσης του νομοσχεδίου, ο αγώνας συνδικάτων και εργαζομένων απέναντι στην προσπάθεια της κυβέρνησης για ξήλωμα των κατακτήσεων των προηγούμενων ετών και επαναφορά στην κατάσταση διάλυσης των εργασιακών δικαιωμάτων, κλιμακώνονται.
Καλούμε όλες και όλους, εργαζόμενους-ες, άνεργους-ες, νέους και νέες να δώσουν δυναμικό παρόν στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων την Τετάρτη 2 Οκτώβρη απέναντι στο νομοσχέδιο, που επιχειρεί να επαναφέρει - μόνιμα αυτή τη φορά- τις ακραία νεοφιλελεύθερες προτάσεις ΣΕΒ -ΔΝΤ, για μια ανάπτυξη που θα βασίζεται σε χαμηλούς μισθούς και στην πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και συγχρόνως να χειραγωγήσει το εργατικό κίνημα.
Καλούμε όλες και όλους, εργαζόμενους-ες, άνεργους-ες, νέους και νέες να συμμετέχουν μαζικά στις απεργίες και τις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα.
Να πάρουν τον αγώνα στα χέρια τους και να παλέψουν για ισχυρές κλαδικές συλλογικές συμβάσεις, που θα κατοχυρώνουν αξιοπρεπείς μισθούς και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για όλους-ες» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης