Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ron Paul: Η παραπομπή Trump είναι ένα πραξικόπημα της CIA

Ron Paul: Η παραπομπή Trump είναι ένα πραξικόπημα της CIA
Οι Δημοκρατικοί θέλουν με κάθε τρόπο, ακόμη και με ψευδή στοιχεία, να ανατρέψουν τον Donald Trump
Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος υποστηρικτής του Donald Trump για να ανησυχήσει για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να απομακρυνθεί από το αξίωμά του.
Την περασμένη εβδομάδα η Nancy Pelosi, πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ανακοίνωσε την διαδικασία παραπομπής του προέδρου Trump εξαιτίας του περιεχομένου της τηλεφωνικής κλήσης του προς τον Ουκρανό πρόεδρο Zelensky. Σύμφωνα με τα πρακτικά ο πρόεδρος ζήτησε από τον Ουκρανό ομόλογό του να εξετάσει αν υπάρχουν ενδείξεις ουκρανικής ανάμειξης στις εκλογές του 2016 και στη συνέχεια ανέφερε πως πολλοί συζητούσαν πώς ο αντιπρόεδρος Biden σταμάτησε τη δίωξη του γιου του, Hunter, με την κατηγορία της διαφθοράς.
Οι Δημοκρατικοί, που πέρασαν πάνω από δύο χρόνια προσπαθώντας να μείσουν τον κόσμο ότι το "Russiagate", δηλαδή η εμπλοκή Putin στις προεδρικές εκλογές του 2016, θα του επέτρεπε να ανατρέψουν τον Trump, είδαν τις ελπίδες τους να εξαναμίζονται από την Έκθεση Mueller. Τώρα ελπίζουν σε ένα τηλεφώνημα...
Είναι αυτό άσκηση πολιτικής; Ναι, αλλά υπάρχουν περισσότερα πίσω από αυτό.
Τον Αύγουστο του 2016, ένας πρώην διευθυντής της CIA, ο Mike Morell, έγραψε ένα έκτακτο άρθρο στους New York Times, με το οποίο κατηγορούσε τον Donald Trump ότι ήταν κατάσκοπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας». Ο Morell χρησιμοποίησε σαφώς την καριέρα του προκειμένου να ενισχύσει τον ισχυρισμό του. Προφανώς η CIA θα γνώριζε κάτι τέτοιο! Αλλά αυτό, ήταν ψέμα.
Ο πρώην διευθυντής της CIA John Brennan κατηγόρησε τον Πρόεδρο Trump για "προδοσία", λέγοντας ότι ο Putin τον "έχει στο τσεπάκι του" για συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο στο Ελσίνκι και αποδοχή του λόγου του ότι η Ρωσία δεν αναμείχθηκε στις εκλογές στις ΗΠΑ. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η ρωσική κυβέρνηση παρενέβη. Ο Brennan κάλεσε ανοιχτά τους "πατριωτικούς" Ρεπουμπλικάνους να ενεργήσουν εναντίον αυτού του "προδότη".
Ο Brennan και οι συνάδελφοί του James Commey στο FBI και ο πρώην διευθυντής της National Intelligence James Clapper ξεκίνησαν μια επιχείρηση, χρησιμοποιώντας αυτό που τώρα γνωρίζουμε είναι ο ψεύτικος φάκελος Steele, για να κατασκοπεύσουν την προεκλογική εκστρατεία του Trump, προσπαθώντας ακόμη και να παγιδεύσουν τους υπαλλήλους της εκστρατείας Trump.
Παρατηρείτε ένα σχέδιο εδώ;
Τώρα ακούγεται ότι το τελευταίο σκάνδαλο αφορά μια καταγγελία για κάτι που άκουσε κάποιος από την τηλεφωνική συνομιλία του προέδρου Trump με τον πρόεδρο Zelensky.
Σοκαριστικά, σύμφωνα με πολλές αναφορές στον Τύπο, οι κανόνες της CIA για την καταγγελία παράνομων πράξεων άλλαξαν πρόσφατα, εξαλείφοντας την απαίτηση ότι ο καταγγελλόμενος θα πρέπει να έχει άμεση γνώση των αδικημάτων. Λίγο πριν κατατεθεί η εν λόγω καταγγελία, η αλλαγή του κανόνα επέτρεπε να γίνονται αποδεκτές οι πληροφορίες ή οι πληροφορίες μη άμεσα εμπλεκόμενων.Αυτό φαίνεται περίεργο.
Όπως αποδεικνύεται, ο "καταγγέλλων" της CIA, που κρύβεται γύρω από τον Λευκό Οίκο, άλλαξε δόλια κάποια στοιχεία, καθώς δεν συζητήθηκε κανένα quid pro quo και δεν υπήρχε πραγματικό αίτημα να διερευνηθεί ο Μπάιντεν ή ο γιος του.
Οι Δημοκράτες βγήκαν ξαφνικά σε επαίνους των καταγγελιών - όχι ακριβώς. Η Pelosi εξακολουθεί να θέλει να ασκήσει δίωξη στον Edward Snowden. Αλλά εξυμνεί τις πληροφορίες του ψεύτικου «καταγγέλλοντος» της CIA.
Ο αρχηγός της μειοψηφίας της γερουσίας Chuck Schumer κάποτε προειδοποίησε τον Trump ότι αν "αναλάβεις την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών, έχουν έξι τρόπους από την Κυριακή να σε πάρουν πίσω". Είναι δύσκολο να μη ρωτήσεις αν πρόκειται για πραγματική προσπάθεια αμφισβήτησης ... ή πραξικόπημα της CIA!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης