Διεθνή

Zelensky (πρόεδρος Ουκρανίας): Δεν έχω συνομιλήσει ούτε συναντηθεί ποτέ με τον Giuliani

Zelensky (πρόεδρος Ουκρανίας): Δεν έχω συνομιλήσει ούτε συναντηθεί ποτέ με τον Giuliani
O Zelensky επανέλαβε σε συνέντευξή του ότι ο Trump  δεν το πίεσε να ερευνήσει για τους Joe και Hunter Biden και ως πρόεδρος μιας ανεξάρτητης Ουκρανίας, κανείς δεν μπορεί να τον πιέσει
Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky δήλωσε ότι δεν έχει συναντηθεί ποτέ, ούτε έχει συνομιλήσει με τον προσωπικό δικηγόρο του Αμερικανού προέδρου Donald Trump, Rudy Giuliani, οι συναντήσεις του οποίου με Ουκρανούς αξιωματούχους αποτελούν μέρος της έρευνας για την πιθανή παραπομπή του Trump.
«Δεν συνάντησα ποτέ τον Rudy Giuliani - ποτέ.
Και ποτέ δεν είχα τηλεφωνική συνδιάλεξη μαζί του», ανέφερε ο Ουκρανός πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Κίεβο.
Την προηγούμενη εβδομάδα οι Δημοκρατικοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων ξεκίνησαν έρευνα για την ενδεχόμενη παραπομπή του Ρεπουμπλικανού προέδρου, τον οποίο κατηγορούν ότι άσκησε πιέσεις στο Κίεβο για να ερευνήσει τον πιθανό πολιτικό αντίπαλο του Trump στις προεδρικές εκλογές του 2020 Τζο Μπάιντεν και τον γιο του Hunter.
Σε ερώτηση που του τέθηκε, ο Zelensky επανέλαβε ότι δεν αισθάνθηκε καμία πίεση από τον Trump για να ερευνήσει τον Joe και Hunter Biden.
«Δεν αισθάνομαι πίεση.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να μου ασκήσουν πίεση εδώ και στο εξωτερικό.
Είμαι ο πρόεδρος μιας ανεξάρτητης Ουκρανίας - κανείς δεν μπορεί να με πιέσει», είπε σύμφωνα με το CNN.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης