Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Η Ρωσία στηρίζει μια δίκαιη, συνολική και βιώσιμη λύση του Κυπριακού

Putin: Η Ρωσία στηρίζει μια δίκαιη, συνολική και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
Στόχος είναι μια δίκαιη, συνολική και βιώσιμη λύση του κυπριακού προβλήματος προς όφελος ολόκληρου του πληθυσμού και η ενίσχυση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin στηρίζει την επίτευξη μιας δίκαιης, συνολικής και βιώσιμης λύσης του κυπριακού προβλήματος προς όφελος ολόκληρου του πληθυσμού του νησιού και προς όφελος της ενίσχυσης της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Τη στήριξη του εξέφρασε ο Ρώσος πρόεδρος σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον Κύπριο ομόλογό του κ. Αναστασιάδη με αφορμή την επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας την 1/10.
Δεν παρέλειψε μάλιστα στο μήνυμά του να αναφερθεί ο κ. Putin και στις σχέσεις φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.
«Παρακαλώ δεχθείτε τα εγκάρδια συγχαρητήρια μου με την ευκαιρία της Εθνικής Μέρας της Κυπριακής Δημοκρατίας – της Ημέρας της Ανεξαρτησίας.
Οι χώρες μας συνδέονται με σχέσεις φιλίας, όπως και πολιτιστικής και πνευματικής εγγύτητας.
Είμαι βέβαιος ότι η περαιτέρω ενίσχυση του εποικοδομητικού διαλόγου και της καρποφόρας διμερούς συνεργασίας σε διάφορους τομείς υπηρετούν τα συμφέροντα των λαών της Ρωσίας και της Κύπρου», αναφέρει στο μήνυμά του ο Ρώσος Πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης