Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Καμπάνια με στοχευμένες ημερίδες και συνέδρια από την ΕΑΕΕ για την απόκτιση ασφαλιστικής συνείδησης

tags :
Καμπάνια με στοχευμένες ημερίδες και συνέδρια από την ΕΑΕΕ για την απόκτιση ασφαλιστικής συνείδησης
Η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο 
Ενημερωτικές ημερίδες και συνέδρια, με στοχευμένο περιεχόμενο ανά περίπτωση, που έχουν σκοπό να αυξήσουν την ασφαλιστική συνείδηση, η οποία στη χώρα μας βρίσκεται στο «ναδίρ» σε σχέση με τα υπόλοιπα κράτη της ΕΕ, ξεκινά η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών, ενόψει των αλλαγών που δρομολογούνται με το ασφαλιστικό και φορολογικό.
Η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νησί των Ιπποτών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου με θέμα την «ασφάλιση της επιχείρησης», τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019.
Σκοπό της πρωτοβουλίας αυτής αποτελεί η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για την προστασία που παρέχει η ασφάλιση στις επιχειρήσεις και το ανθρώπινο δυναμικό τους.
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξειδικευμένους ομιλητές, για σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ασφάλιση και την προστασία των επιχειρήσεων.
Τη συζήτηση θα ανοίξει η γενική διευθύντρια της Ενωσης Μαργαρίτα Αντωνάκη, θα ακολουθήσει χαιρετισμός του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν θεματικές, όπως «Επιχειρηματικότητα με ευθύνη" με εισηγητή τον Giuseppe Zorgno, Πρόεδρο Επιτροπής Αστικής Ευθύνης & Επαγγελματικών Ευθυνών ΕΑΕΕ & Country Manager, AIG EUROPE SA - Greece Branch. "Η ασφάλιση περιουσίας της επιχείρησης", με εισηγητή τον Λυκούργο Πέτροβα, Διευθυντή Λειτουργιών AXA Insurance S.A. "Ομαδικές ασφαλίσεις εργαζομένων : Σύνταξη, Υγεία, Ζωή" με εισηγητή τον Λεωνίδα Σίδερη, Διευθυντή Δικτύων Πωλήσεων, Eurolife ERB Ασφαλιστική και "Ασφαλίσεις Πιστώσεων, η περίπτωση των ξενοδοχείων" Ηλέκτρα, με εισηγήτρια τη Μαρία Καλδή, Senior Account Manager, Atradius Ελλάδος.
Επόμενος σταθμός της ΕΑΕΕ, είναι η διοργάνωση μεγάλης ημερίδας στην Αθήνα με θέμα τις Φυσικές καταστροφές, την πρόληψη και την αντιμετώπιση. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις το 2%, σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα της Ενωσης, ήταν ασφαλισμένο όσον αφορά τον πρόσφατο σεισμό στην Μάνδρα Αττικής. Ταυτόχρονα έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση με διάφορους Δήμους της χώρας για την ασφάλιση σεισμογενών περιοχών.

Image

Αντώνης Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης