Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Mastercard ήταν ο Platinum χορηγός της ανεκτίμητης εμπειρίας του Fashion Show της Μαίρης Κατράντζου

tags :
Η Mastercard ήταν ο Platinum χορηγός της ανεκτίμητης εμπειρίας του Fashion Show της Μαίρης Κατράντζου
H διεθνούς φήμης σχεδιάστρια πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή επίδειξη μόδας, με στόχο την ενίσχυση του έργου του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», ο οποίος γιορτάζει φέτος 30 χρόνια από την ίδρυσή του
Η Mastercard υποστήριξε τη συνεργασία της Μαίρης Κατράντζου με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».
Στον επιβλητικό ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή επίδειξη μόδας, με στόχο την ενίσχυση του έργου του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», ο οποίος γιορτάζει φέτος 30 χρόνια από την ίδρυσή του.
Η Mastercard, ως Platinum χορηγός της εκδήλωσης, έδειξε έμπρακτα τη στήριξή της στο σημαντικό έργο του συλλόγου και βοήθησε από τη δική της πλευρά στην πραγματοποίηση της μοναδικής αυτής εκδήλωσης.
Τη λαμπερή επίδειξη, συνόδευσε η μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα και αναδεικνύοντας τη βραδιά αυτή σε μια μοναδική εμπειρία.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά σαράντα δημιουργίες υψηλής ραπτικής, εμπνευσμένες από την αρχαία Ελλάδα, ενώ ήταν η πρώτη φορά που η Ελληνίδα σχεδιάστρια παρουσίασε δουλειά της στη χώρα μας.
Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας δώθηκε η ευκαιρία να συμβάλλουμε κι εμείς στην ενίσχυση του σημαντικού έργου που πραγματοποιεί εδώ και 30 χρόνια ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, μέσω αυτού του πρωτοποριακού fashion show. Όλοι οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να ζήσουν μια πραγματικά ανεκτίμητη εμπειρία σε ένα μοναδικό μνημείο, το ναό του Ποσειδώνα».
«Είναι μεγάλη τιμή να λαμβάνεις υποστήριξη από εταιρείες όπως η Mastercard που σαν platinum sponsor συνεισέφερε καθοριστικά στην επιτυχία αυτού του εγχειρήματος.
Με γεμίζει χαρά και συγκίνηση που ενώσαμε δυνάμεις με την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" για να στηρίξουμε το θεάρεστο έργο του.
Είναι μία στιγμή που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη μου για πάντα» τόνισε η Μαίρη Κατράντζου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης