Περιοδεία Τσίπρα στην Αχαΐα – Αρχίζει η εκστρατεία για το δημοκρατικό κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ

Περιοδεία Τσίπρα στην Αχαΐα – Αρχίζει η εκστρατεία για το δημοκρατικό κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ
Διήμερη περιοδεία πραγματοποιεί από σήμερα Δευτέρα 14/10 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Αρχίζει τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ανοίξει το κόμμα στην κοινωνία και στο ευρύ κοινό στο πλαίσιο της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ και στην προετοιμασία του για την επόμενη ημέρα.
Από σήμερα Δευτέρα 14/10 ο κ.Τσίπρας θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στην Αχαΐα.
Στο πλαίσιο «του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία» όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί σήμερα την Ακράτα, το Αίγιο, τον Σκιαδά Τριταίας, ενώ τελευταίος σταθμός της πρώτης ημέρας της περιοδείας του θα είναι η Πάτρα.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Τρίτη, θα επισκεφθεί το παράρτημα του ΚΕΘΕΑ στην Πάτρα, θα συναντηθεί στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών με το προεδρείο του Συλλόγου και την πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Βενετσιάνα Κυριαζοπούλου, συνάντηση με «βασικό θέμα συζήτησης την ακύρωση από τη κυβέρνηση της Ν.Δ. της ίδρυσης Νομικής Σχολής στη Πάτρα» όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί την Κάτω Αχαΐα, ενώ το βράδυ στις 7.30, στην Πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS