Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συμφωνία για Brexit και πορεία Dow Jones παρέχουν στήριξη – Άνοδο περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Συμφωνία για Brexit και πορεία Dow Jones παρέχουν στήριξη – Άνοδο περιμένουν οι αναλυτές
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν οι μετοχές των τραπεζών αλλά και της Jumbo η οποία δημοσίευσε χθες αποτελέσματα χρήσης
Η χθεσινή πορεία των αγορών στις ΗΠΑ με το Dow Jones να ξεπερνάει και πάλι τις 27.000 μονάδες παρέχει στήριξη στη σημερινή συνεδρίαση του ΧΑ.
Επιπλέον η εξελίξεις αναφορικά με το Brexit και τη συμφωνία που φαίνεται να υπάρχει μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Μεγάλης Βρετανίας βελτιώνουν την επενδυτική ψυχολογία.
Οι αναλυτές περιμένουν ανοδική κίνηση για την αγορά με τις τράπεζες στο επίκεντρο αλλά και τη μετοχή της Jumbo, η οποία χθες δημοσίευσε αποτελέσματα χρήσης τα οποία δείχνουν σημαντική πωλήσεων και κερδών αλλά και αυξημένο μέρισμα για τους μετόχους.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να δοκιμάσει υψηλότερα επίπεδα στη σημερινή συνεδρίαση.

Eurobank Equities
Περιμένουμε η συνεδρίαση να ξεκινήσει με άνοδο λόγω της καλής πορείας των αγορών στις ΗΠΑ, ωστόσο η ψυχολογία παραμένει εύθραυστη.

Beta
Μία θετική συνεδρίαση αναμένεται για σήμερα λόγω των θετικών εξελίξεων στο εξωτερικό αναφορικά με τη συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης και Μεγάλης Βρετανίας για το Brexit αλλά και τα θετικά εταιρικά αποτελέσματα στις ΗΠΑ.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης