Έκκληση του Δ. Αθηναίων στους δημότες να μην κατεβάσουν τα σκουπίδια 19-20/10 λόγω απεργίας των ΟΤΑ

Έκκληση του Δ. Αθηναίων στους δημότες να μην κατεβάσουν τα σκουπίδια 19-20/10 λόγω απεργίας των ΟΤΑ
Ξεκίνησαν δυστυχώς να παρουσιάζονται προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων λόγω της απεργίας 
Έκκληση στους Αθηναίους να μην κατεβάσουν αυτό το Σαββατοκύριακο (19-20/10) τα σκουπίδια στους δρόμους κάνει ο Δήμος της Αθήνας προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα από τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στους Δήμους από την προηγούμενη Τετάρτη (16/10).
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος της Αθήνας «ξεκίνησαν δυστυχώς να παρουσιάζονται προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων.
Είναι ενδεικτικό ότι από τα 75 προγραμματισμένα για σήμερα το πρωί δρομολόγια απορριμματοφόρων του Δήμου Αθηναίων, έγιναν μόνο τα επτά.
Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που πιθανόν ήδη αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της πόλης καθώς και εκείνα που ενδεχομένως θα προκύψουν, παρακαλούμε θερμά τους δημότες να μην βγάζουν στο δρόμο τα απορρίμματά τους το Σαββατοκύριακο 19-20/10/2019 καθώς οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται κι αυτό το διήμερο.
Ο Δήμος Αθηναίων καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία και να περιοριστούν στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα που προκύπτουν από την μη αποκομιδή των απορριμμάτων.
Για το λόγο αυτό ζητά την συνεργασία των δημοτών της Αθήνας σε αυτή την προσπάθεια, όσο διαρκούν οι κινητοποιήσεις».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS