Συναρπαστικό θέαμα στο 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ

Συναρπαστικό θέαμα στο 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ
Περισσότεροι από 10.000 θεατές στη μεγάλη γιορτή των ιπποδρομιών, στο Markopoulo Park
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κορυφαία ιπποδρομία της χρονιάς, το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στο Markopoulo Park. Περισσότεροι από 10.000 θεατές, φίλιπποι, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και μέσων ενημέρωσης, αθλητές, καλλιτέχνες, καθώς και το σύνολο της ιπποδρομιακής κοινότητας, κατέκλισαν τις κερκίδες και παρακολούθησαν μια άρτια αγωνιστικά και οργανωτικά ιπποδρομιακή συγκέντρωση, η οποία περιλάμβανε συνολικά επτά κούρσες, με πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.
Image

Ο αναβάτης, Βαγγέλης Κρητικός νικητής του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ με τον ίππο ΡΕΒΑΜΠ

Νικητής του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ αναδείχθηκε ο ίππος συνιδιοκτησίας ΡEBAMΠ, με αναβάτη τον Βαγγέλη Κρητικό και προπονητή τον Νίκο Καλογερόπουλο, για τους οποίους ήταν η πρώτη νίκη σε Ντέρμπι.
Image
Ντάμιαν Κόουπ Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ,  Σπύρος Φωκάς Α’ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ και Ιπποδρομίες Α.Ε., Βαγγέλης Κρητικός αναβάτης

Για πρώτη φορά ένας ίππος συνιδιοκτησίας αναδεικνύεται νικητής στην κορυφαία ελληνική ιπποδρομία, κάνοντας υπερήφανους τους πολλούς ιδιοκτήτες του, που απολαμβάνουν μαζί τη χαρά των ιπποδρομιών και τις μεγάλες συγκινήσεις από τις επιτυχίες του ίππου τους.
Image
  Πλήθος κόσμου στο Markopoulo Park

Η συνιδιοκτησία (syndication) είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλής μορφή ιδιοκτησίας ίππων στο εξωτερικό, η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος στην Ελλάδα, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις του σπορ να έχουν μερίδιο ιδιοκτησίας σε ένα άλογο, μοιραζόμενοι το συνολικό κόστος με άλλα άτομα.
Image
Παρουσίαση αναβατών στο 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ

Το “Street 211 Horses” syndicate, που κατέκτησε το Ντέρμπι με τον ίππο ΡEBAMΠ, αποτελείται από μία παρέα φίλων, οι οποίοι παρακινήθηκαν από τον ιδιοκτήτη ίππων Γιώργο Μαλαδάκη να ασχοληθούν με τις ιπποδρομίες.
Image
Ιπποδρομίες

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ και Πρόεδρος της Ιπποδρομίες Α.Ε., Ντάμιαν Κόουπ, δήλωσε: «Είναι μια υπέροχη ημέρα για τις ελληνικές ιπποδρομίες, με συναρπαστικές κούρσες και δραστηριότητες ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια. Η ατμόσφαιρα στις κερκίδες και στις εγκαταστάσεις του Markopoulo Park είναι φανταστική. Η εφετινή διοργάνωση αναδεικνύει ξεκάθαρα τις προσπάθειές μας να καθιερώσουμε το Ελληνικό Ντέρμπι ως ορόσημο στο αθλητικό καλεντάρι της Ελλάδας, αλλά και ως μια κοινωνική εκδήλωση, που θα θέλουν όλοι να δώσουν το παρών και θα προσφέρει μοναδικές ψυχαγωγικές εμπειρίες».
Image
Ιπποδρομίες

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ και της Ιπποδρομίες Α.Ε., Σπύρος Φωκάς, υπογράμμισε: «Το Ελληνικό Ντέρμπι έχει σπουδαία παράδοση και έχει αναδείξει μυθικές μορφές.
Image
Έναρξη ιπποδρομίας
Το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, όχι μόνο ήταν αντάξιο της ιστορίας της διοργάνωσης, αλλά έδειξε ότι οι ελληνικές ιπποδρομίες έχουν λαμπρό μέλλον.
Image
Ιπποδρομίες
Σήμερα, πλήθος κόσμου ήρθε για το Ντέρμπι στο Markopoulo Park, που καθιερώνεται πλέον ως ελκυστικός προορισμός ψυχαγωγίας, με συναρπαστικές ιπποδρομίες και δραστηριότητες διασκέδασης για όλους. Συνεχίζουμε δυναμικά τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη των ελληνικών ιπποδρομιών».
Image
  Ο Εκδότης της εφημερίδας Sportday, Tάσος Μπούρας, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Vermantia, Φίλιππο Αντωνόπουλο, τον πρώην ποδοσφαιριστή Γιόζεφ Βάντσικ, την Μαρία Κορινθίου, τον αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη, τον προπονητή Χρήστο Κουβαρά και τα μέλη του Wolf Syndicate

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ και Β’ Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες Α.Ε., Οδυσσέας Χριστοφόρου, τόνισε: «Οι κούρσες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, ήταν ανταγωνιστικές και με σημαντικές συμμετοχές, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στους φιλίππους και στο κοινό που βρέθηκε στο Markopoulo Park, σε αυτό τον μοναδικό χώρο ψυχαγωγίας».
Image
Ο Γενικός Διευθυντής της VOLTON Ανδρέας Σκιαδόπουλος, με τον αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη, την Φαίη Σκορδά, , τον προπονητή Χρήστο Κουβαρά και τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Θωμά Μαύρο

Στη δεύτερη σημαντικότερη ιπποδρομία του προγράμματος, το Κύπελλο Αρτέμιδος, νικήτρια αναδείχθηκε η φοράδα ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ, ιδιοκτησίας των Στάβλων ΚΟΥΪΝΣΓΟΥΕΪ Α.Ε., με αναβάτη τον Γιάννη Λαζαρίδη και προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα.
Image
  Οι παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βαγγέλης Θεοχάρης, Φάνης Μαυρομμάτης και Κώστας Αποστολάκης με τον Αντιδήμαρχο Μαρκοπούλου Μεσογαίας Δημήτρη Κολιαβασίλη , τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον αναβάτη Μάριο Χριστοφή, τον προπονητή και ιδιοκτήτη Παναγιώτη Θεολόγου, τον ιδιοκτήτη του Newsit Νίκο Ευαγγελάτο, και τον Επιχειρησιακό Διευθυντή της Ιπποδρομιες Α.Ε. Κώστα Αλεξόπουλο

Χορηγοί των ιπποδρομιών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, ήταν μεγάλες εταιρείες και brands, που επωφελήθηκαν από σημαντικά χορηγικά προνόμια, σε επίπεδο προβολής και φιλοξενίας στο Markopoulo Park. Συγκεκριμένα, χορηγοί των ιπποδρομιών ήταν:
Τα Lay’s, το κορυφαίο brand αλμυρών σνακ στην Ελλάδα, με μεγάλη γκάμα προϊόντων, ποιότητα και ποικιλία γεύσεων.
Image
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Τάκης Φύσσας με τον υδατοσφαιριστη Κώστα Κοκκινάκη, τον Εκδότη της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος Δημήτρη Μπενέκο, τον αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη, τους ηθοποιούς Μάνο Ιωάννου και Τόνυ Δημητρίου και τον εκπρόσωπο της ιδιοκτησίας Χρήστο Θεοδωράκη

Η Β.Σ.ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, μία από τις κορυφαίες εταιρείες αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, με ιστορία πολλών δεκαετιών, με το brand μπύρας Carib.
Image
Ο Διευθυντής Πωλήσεων TASTY, Ηλίας Ξηντάρας με την Ευαγγελία Αραβανή, τους εκπροσώπους της προπονήτριας Ντίνο και Άννα Γεωργίου, το μέλος του Δ.Σ. της ΦΕΕ, Μάκη Σκρεπετό, τον αναβάτη Γιάννη Λαζαρίδη, τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Τάσο Μητρόπουλο, τον αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο ΟΠΑΠ, Οδυσσέα Χριστοφόρου, τον Κώστα Σόμμερ και τον Ιδιοκτήτη της ΔΟΥΣΗΣ COM Τάσο Δούση

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών στην Ελλάδα, με το brand ΒΙΚΟΣ Cola.
Image
Οι ιδιοκτήτες, Ανδρέας Ρηγόπουλος και Χρήστος Αργυρόπουλος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ, τον Α’ Αντιπρόεδρο του ΟΠΑΠ και της Ιπποδρομίες Α.Ε., Σπύρο Φωκά, τον αναβάτη Βαγγέλη Κρητικό, τον προπονητή Νίκο Καλογερόπουλο, τα μέλη της ΦΕΕ Μάκη Σκρεπετό, Νίκο Αρβανίτη, Γεώργιο Παρθένη και τον πρόεδρο της ΕΕΕΠ, Βαγγέλη Καραγρηγορίου
Η Volton, ο ιδιώτης πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας, που βρίσκεται δίπλα στο καταναλωτικό κοινό από το 2017, καλύπτοντας τις ανάγκες νοικοκυριών και επιχειρήσεων.
Image
  Ο Εκδότης της εφημερίδας ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Θανάσης Μαυρίδης, με τους παίκτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Κώστα Παπαδάκη και Κωνσταντίνο Μήτογλου, τον προπονητή Μιχάλη Ιωαννίδη, τον αναβάτη Βαγγέλη Κρητικό, την Βίκυ Κάβουρα, τον εκπρόσωπο της ΒΙΚΟΣ Φάνη Λαμπρόπουλο, τον Χρήστο Κοπελούζο και τον ειδικό σύμβουλο της ΠΟΕΠΠΠ Κυριάκο Τοπτσίδη

Η Vermantia, εταιρεία παραγωγής και διαχείρισης τηλεοπτικού περιεχομένου για μεγάλες λοταρίες, στοιχηματικές εταιρείες και παρόχους τυχερών παιγνίων.
Image
Markopoulo Park
Image
Μάθημα μαγειρικής στο MarkopouloPark από τον Διονύση Αλέρτα

Χορηγός επικοινωνίας ήταν η Athens Voice, στα μέσα της οποίας προβλήθηκε το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ και οι παράλληλες δραστηριότητες της ημέρας.
Image
 Μάθημα μαγειρικής στο MarkopouloParkαπό την Ελένη Ψυχούλη

Image
Γιγαντιαία Μπαλονοχώρα στο Markopoulo Park

Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ και η Ιπποδρομίες Α.Ε. υποστήριξαν τις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου, το οποίο βρίσκεται στο πλευρό οικογενειών που έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους συσκευασμένα τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια κ.ά.
Image
Markopoulo Park

Image
MarkopouloPark

Image
MarkopouloPark

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το πρόγραμμα των ιπποδρομιών στο Markopoulo Park πλαισίωναν μουσική, διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, ένα υπαίθριο πάρκο ψυχαγωγίας, χώροι δημιουργικής απασχόλησης και πόνυ για τα παιδιά, καθώς και μοναδικές γαστρονομικές εκπλήξεις.
Image
MarkopouloPark
Image
MarkopouloPark

Οι Βασίλης Καλλίδης, Διονύσης Αλέρτας και Ελένη Ψυχούλη πραγματοποίησαν διαδραστικά μαθήματα μαγειρικής, ενώ ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης επιμελήθηκε το μενού στο εστιατόριο του 5ου ορόφου του Markopoulo Park.
Image
MarkopouloPark

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS