Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευθείες βολές Γεωργιάδη: Πράγματι μπορεί να χρηματίστηκαν οι Τσίπρας και Πολάκης από φαρμακευτικές εταιρείες

Ευθείες βολές Γεωργιάδη: Πράγματι μπορεί να χρηματίστηκαν οι Τσίπρας και Πολάκης από φαρμακευτικές εταιρείες
Σε ελβετικό ντοκιμαντέρ για τη Novartis, o κ. Γεωργιάδης αναφέρει «πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες σαν τη Novartis μπορεί να δίνουν χρήματα σε γιατρούς, πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, όμως σώζουν και ζωές» - Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, από το περιστύλιο της Βουλής.
Ειδικότερα, ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν θα δώσει απάντηση στην πρόκληση Τσίπρα για το ποιοι χρηματίστηκαν με αφορμή τη δήλωσή του στο ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης, ο κ. Γεωργιάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι κκ. Αλέξης Τσίπρας και Παύλος Πολάκης να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες.
«Εδώ και μέρες ο κ. Τσίπρας με καλεί δημοσίως να αποκαλύψω για ποιους πιστεύω ότι πιθανόν να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες.
Εγώ δεν απαντούσα τόσες μέρες γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες.
Αλλά αφού επανέρχεται εκ νέου και θεωρεί τη γνώμη μου τόσο σημαντική, αναγκάζομαι να το πω.
Θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κ. Τσίπρας και ο κ. Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων.
Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν» είπε χαρακτηριστικά.

Η «απάντηση» του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση στην οποία απαντά σε δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αναφορικά με χρηματισμό τόσο του Αλ. Τσίπρα όσο και του Π. Πολάκη από φαρμακευτικές εταιρείες εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε αυτήν τονίζει ότι: «Ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ζορίζεται για τα καλά με το σκάνδαλο Novartis, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης.
Και όπως κάθε γνήσιος ακροδεξιός που έχει μελετήσει τον Γκέμπελς, όταν ζορίζεται ξεσπά σε χυδαιότητες για αντιπερισπασμό.
Θα έχει φαίνεται τους λόγους του να αγχώνεται, καθώς η έρευνα της Δικαιοσύνης που τον αφορά παραμένει σε εξέλιξη.
Το θέμα όμως δεν είναι ο ίδιος, αλλά ο Πρωθυπουργός που τον ανέχεται.
Τα περιθώρια των ελιγμών στενεύουν.
Ή τον στέλνει σπίτι του απόψε ή ταυτίζεται πλέον απόλυτα με αυτόν και τις αθλιότητές του, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης