ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Χάλκινο μετάλλιο στο διαγωνισμό Mobile Excellence Awards

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Χάλκινο μετάλλιο στο διαγωνισμό Mobile Excellence Awards
Η εφαρμογή ΜΙΝΕΤΤΑ App βραβεύτηκε για την προσφορά προασφαλιστικού ελέγχου, αποστολής φωτογραφιών ή βίντεο, εντοπισμό του πλησιέστερου συνεργαζόμενου συνεργείου σε κάθε περιοχή, μέσω της άμεσης σύνδεσης στο Μyminetta
Το BRONZE βραβείο στην ενότητα Mobile Εφαρμογές στις Υπηρεσίες και τη Διακυβέρνηση, κατηγορίας Insurance, απέσπασε η εφαρμογή ΜΙΝΕΤΤΑ App της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, στο διαγωνισμό Mobile Excellence Awards 2019, εφαρμογή που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την RDC Informatics.
Η MINETTA App παρέχει στον χρήστη πλήθος χρήσιμων λειτουργιών, όπως, μεταξύ άλλων, άμεση σύνδεση στο Μyminetta, προασφαλιστικό έλεγχο με την αποστολή φωτογραφιών ή βίντεο, καθώς και εντοπισμό του πλησιέστερου συνεργαζόμενου συνεργείου σε κάθε περιοχή.
Ο κ. Μανόλης Γκατζόφλιας, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε: «Η τεχνολογία δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο για να τον εξυπηρετεί.
Ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο και της δικής μας εξυπηρέτησης.
Ευχαριστούμε την RDC Informatics για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο προέκυψε μέσα από την άψογη συνεργασία μας».
Η ΜΙΝΕΤΤΑ και το δίκτυο των συνεργατών της, θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούν τις πλέον δόκιμες τεχνολογικές λύσεις, έχοντας ως στόχο τη διαρκή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

www.bankingnews.gr

BREAKING NEWS