Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο το πρόγραμμα

tags :
Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο το πρόγραμμα
Θα συζητηθεί μεταξύ άλλων και η συγκρότηση της επιτροπής που θα αναλάβει τους βασικούς άξονες του κόμματος μέχρι το Συνέδριο
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με κύριο αντικείμενο το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Μεταξύ άλλων η Πολιτική Γραμματεία θα συζητήσει και τη συγκρότηση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, η οποία είναι αυτή που θα έχει την ευθύνη για την επόμενη ημέρα του κόμματος.
Πρόκειται για δύο εξελίξεις εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη να παρουσιάσει το συντομότερο δυνατόν το πρόγραμμα του προκειμένου αφενός να δείξει ότι έχει αφήγημα απέναντι στην κυβερνητική ρητορική και πρακτική και αφετέρου να δώσει τα πρώτα σαφή δείγματα γραφής για την πολιτική του ταυτότητα και τον πολιτικό του λόγο.
Από την άλλη η συγκρότηση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης είναι και αυτή ένα κρίσιμο βήμα για την επόμενη ημέρα, καθώς αυτή είναι που θα αναλάβει να «στήσει» το νέο ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές του συμμαχίες.
Σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα συνεχίσει από τη δική του την πλευρά τον αγώνα για μετεξέλιξη και τη διεύρυνση του κόμματος, δίνοντας έμφαση στην «πορεία προς το λαό» που μετά την Αχαϊα, τα Χανιά και το Ρέθυμνο θα συνεχιστεί σε Αττική και βόρεια Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης