Τελευταία Νέα
Διεθνή

Credit Suisse: Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη για το γ΄ 3μηνο 2019, στα 885,7 εκατ. δολ. - Στα 5,37 δισ. δολ. τα έσοδα

tags :
Credit Suisse: Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη για το γ΄ 3μηνο 2019, στα 885,7 εκατ. δολ. - Στα 5,37 δισ. δολ. τα έσοδα
Τα έσοδα της ελβετικής τράπεζα κατέγραψαν άνοδο της τάξεως του +9% στα 5,37 δισ. δολ.
Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη της Credit Suisse Group για το τρίτο τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με τα σημερινά (30/10) στοιχεία της ελβετικής τράπεζας τα οποία ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ειδικότερα, τα κέρδη της τράπεζας διαμορφώθηκαν στα 885,7 εκατ. δολ. έναντι 427,4 εκατ. δολ. το προηγούμενο έτος, την ίδια στιγμή που οι αναλυτές προέβλεπαν ότι θα κέρδη θα διαμορφωθούν στα 776 εκατ. δολ.
Παράλληλα, τα έσοδα της Credit Suisse κατέγραψαν άνοδο της τάξεως του +9% στα 5,37 δισ. δολ. έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών στα 5,25 δισ. δολ.
Όσον αφορά το διεθνές τμήμα διαχείρισης πλούτου της τράπεζας, σημειώθηκε άνοδος της τάξεως του +43% στα προ φόρων κέρδη, ενώ η αντίστοιχη άνοδος των κερδών για το εγχώριο τμήμα της Credit Suisse διαμορφώθηκε στο +19%.
«Κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2019 συνεχίσαμε να εφαρμόζουμε τη στρατηγική μας και να είμαστε ένας κορυφαίος διαχειριστής πλούτου με δυνατότητες επενδυτικής στρατηγικής», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Tidjane Thiam, προσθέτοντας ότι «ανακοινώνουμε το 12ο συνεχόμενο τρίμηνο στο οποίο είχαμε θετική λειτουργική μόχλευση και αύξηση των κερδών ετησίως».
Για το τελευταίο τρίμηνο του έτους, η τράπεζα αναμένει μία εποχιακή επιβράδυνση, η οποία οφείλεται κυρίως στις διακοπές που λαμβάνουν χώρα κατά το τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2019, ενώ τονίζει ότι «οι παρατεταμένες δυσκολίες που σχετίζονται με το Brexit και οι εμπορικές εντάσεις ανάμεσα στην Κίνα και τις ΗΠΑ ενδέχεται να οδηγήσουν τους επενδυτές στο να είναι πιο επιφυλακτικοί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης