Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζέρβας: «Το κλίμα έχει αλλάξει. Τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης μπαίνουν στην ατζέντα της κυβέρνησης»

Ζέρβας: «Το κλίμα έχει αλλάξει. Τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης μπαίνουν στην ατζέντα της κυβέρνησης»
Ζέρβας: «Το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης είναι ανοιχτό για όλους»
«Το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης είναι ανοιχτό για όλους και θα υποδεχτώ τον καθένα που θέλει να έρθει, είτε πρόκειται για πρώην πρωθυπουργό, είτε για άνθρωπο που ασχολείται με τα κοινά, και θέλει να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Η τοποθέτηση έγινε με αφορμή τις επισκέψεις και επαφές που είχε το προηγούμενο διάστημα ο κ. Ζέρβας στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής και ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος.
«Το κλίμα έχει αλλάξει. Η Θεσσαλονίκη είναι θέμα διαρκούς συζήτησης, και τα σοβαρά προβλήματα της πόλης μπαίνουν στην ατζέντα της κυβέρνησης», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.
Επίσης, ο κ. Ζέρβας στάθηκε στην προετοιμασία της διοίκησής του ενόψει των Χριστουγέννων, λέγοντας πως ο σχεδιασμός για τον εορταστικό στολισμό θα παρουσιαστεί σε επόμενη συνεδρίαση. Τέλος, ο κ. Ζέρβας εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το έργο που έχει γίνει μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του, στους τομείς του κυκλοφοριακού αλλά και της καθαριότητας.
Η αντιπολίτευση άσκησε κριτική στον κ. Ζέρβα για κυκλοφοριακό και καθαριότητα, καθώς πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης