Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στην Alter Ego του Μαρινάκη το σήμα και η ταινιοθήκη του Mega - Προσφορά 33,9 εκατ. ευρώ

Στην Alter Ego του Μαρινάκη το σήμα και η ταινιοθήκη του Mega - Προσφορά 33,9 εκατ. ευρώ
Ο Ευάγγελος Μαρινάκης αναδεικνύεται σε έναν από τους ισχυρότερους «παίκτες» στον χώρο των media
Στην εταιρία Alter Ego του Ευάγγελου Μαρινάκη περνάνε τόσο η ταινιοθήκη όσο και το σήμα του Mega, με αποτέλεσμα ο εν λόγω επιχειρηματίας να αναδεικνύεται σε έναν από τους ισχυρότερους «παίκτες» στον χώρο των media.
Κι αυτό όχι μόνο διότι το σήμα του Mega είναι ένα ισχυρό brand name αλλά κυρίως διότι η ταινιοθήκη του σταθμού θεωρείται ένα από πιο δυνατά περιουσιακά στοιχεία της εγχώριας τηλεοπτικής αγοράς.
Ειδικότερα, η Alter Ego συμφερόντων του κ. Μαριανάκη υπέβαλε προσφορά 33,9 εκατ. ευρώ, ενώ η δεύτερη πρόταση ήταν 33 εκατ. ευρώ και προερχόταν από την Liquorina Limited που αποτελούσε κοινοπραξία των τηλεοπτικών σταθμών Star – Alpha (Βαρδινογιάννης), ΑΝΤ1 – «Μακεδονία» (Κυριακού) και Open (Σαββίδης).
Σημειώνεται ότι η ταινιοθήκη περιλαμβάνει το γενικό αρχείο, τις ελληνικές σειρές που προβλήθηκαν σε βάθος 25ετίας, αθλητικές εκπομπές, εκπομπές ενημερωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου, τα τηλεπαιχνίδια και ακόμα και τα μονόλεπτα γενικού περιεχομένου.
Ταυτόχρονα περιλαμβάνεται όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο με δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων.
Αντίστοιχα, τα σήματα αφορούν τόσο το ίδιο το κανάλι και τις λειτουργίες του όσο και διάφορες εκπομπές. Μαζί με τα σήματα θα μεταβιβασθεί ο διαδικτυακός ιστότοπος MEGATV.com καθώς και όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης