Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson: Να υλοποιήσουμε το Brexit, διαφορετικά το 2020 θα ζήσουμε ένα «θρίλερ» από τον Corbyn

Johnson: Να υλοποιήσουμε το Brexit, διαφορετικά το 2020 θα ζήσουμε ένα «θρίλερ» από τον Corbyn
Ζήτησε τη στήριξη των Βρετανών ψηφοφόρων ο Johnson, για να εξασφαλίσει πλειοψηφία και να προσχωρήσει αμέσως την επικύρωση της συμφωνίας του για το Brexit, για να αποφευχθούν τα «χειρότερα» to 2020
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson κάλεσε σήμερα τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το Συντηρητικό κόμμα στις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου ώστε να λάβει την αυτοδυναμία για να μπορέσει να υλοποιήσει άμεσα το Brexit, διαφορετικά θα έρθουν αντιμέτωποι με το «θρίλερ» δύο δημοψηφισμάτων, εάν εκλεγεί ο αρχηγός των Εργατικών Jeremy Corbyn.
Ανακηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας έξω από την κατοικία του στην Ντάουνινγκ Στριτ, ο κ. Johnson διεμήνυσε ότι εάν επιστρέψει στην εξουσία με πλειοψηφία, θα προχωρήσει άμεσα στην επικύρωση της συμφωνίας του για το Brexit.
«Ελάτε μαζί μας, να φέρουμε εις πέρας το Brexit και να προχωρήσει η χώρα αυτή, διαφορετικά, και αυτή είναι η εναλλακτική την επόμενη χρονιά, θα περάσουμε όλο το 2020 σε ένα θρίλερ, με ακόμα περισσότερο δισταγμό και καθυστέρηση», δήλωσε σύμφωνα με το Reuters.
«(Οι Εργατικοί) θα σπαταλήσουν όλο το 2020 στη διενέργεια δύο δημοψηφισμάτων, ένα για τη Σκωτία… και ένα δημοψήφισμα για το Brexit» πρόσθεσε.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης