Τελευταία Νέα
Οικονομία

Αχτσιόγλου: Ο κ. Βρούτσης διαβάζει επιλεκτικά τα στοιχεία, «πανηγυρίζει» αλλά η Εργάνη τον εκθέτει

Αχτσιόγλου: Ο κ. Βρούτσης διαβάζει επιλεκτικά τα στοιχεία, «πανηγυρίζει» αλλά η Εργάνη τον εκθέτει
Καταγράφηκε ρεκόρ 18ετίας στις απολύσεις 126.000 θέσεις εργασίας χάθηκαν, αλλά ο κ. Βρούτσης πανηγυρίζει για τη μείωση της ανεργίας μεταξύ Αυγούστου 2018 και Αυγούστου 2019
«Τα αρνητικά ρεκόρ της ΝΔ στην εργασία συνεχίστηκαν και τον Οκτώβριο», σχολιάζει η Εφη Αχτσιόγλου με αφορμή τα στοιχεία από την Εργάνη.
«Καταγράφηκε ρεκόρ 18ετίας στις απολύσεις με 126.000 χαμένες θέσεις εργασίας και η μεγαλύτερη έκρηξη της μερικής και εκ περιτροπής εργασίας.
Την ίδια ώρα, αντί να δουλεύει για την ουσία, ο κ. Βρούτσης με τον δικό του αξεπέραστο τρόπο που διαβάζει τα στοιχεία, πανηγυρίζει για τη μείωση της ανεργίας μεταξύ Αυγούστου 2018 και Αυγούστου 2019.
Προφανώς δεν του διαφεύγει ότι η ΝΔ κυβερνάει από τον Ιούλιο του 2019 και η μείωση της ανεργίας την οποία επικαλείται συντελέστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, απλώς για ακόμη μια φορά νομίζει ότι απευθύνεται σε ανόητους.
Να του θυμίσουμε ότι τον περσινό Οκτώβριο, όταν τα στοιχεία ήταν θετικότερα απ’ ό,τι φέτος, ο ίδιος μιλούσε για «την κατάρρευση της αγοράς εργασίας».
Για τον φετινό Οκτώβριο, που οι αρνητικές επιδόσεις στην αγορά εργασίας έσπασαν κάθε ρεκόρ, αναμένουμε από τον κ. Βρούτση ένα ανάλογο έντασης και έκτασης ειλικρινές σχόλιο.
Αλλά μάλλον μάταια», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης