Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

AXA: Ισχυρή ανάπτυξη και αύξηση του τζίρου 5% σε ολόκληρο τον Όμιλο δείχνουν τα στοιχεία 9μηνου 2019

tags :
AXA: Ισχυρή ανάπτυξη και αύξηση του τζίρου 5% σε ολόκληρο τον Όμιλο δείχνουν τα στοιχεία 9μηνου 2019
Η AXA παρουσίασε ακόμη μια ισχυρή λειτουργική επίδοση
Ισχυρή ανάπτυξη με αύξηση στα συνολικά έσοδα κατά 5% εμφανίζει ο Ομιλος της ΑΧΑ ασφαλιστικής που άγγιξε σε τζίρο τα 79,7 δις ευρώ στο 9μηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2019.
Σύμφωνα με τα στοχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γαλλικός Ομιλος, για την ίδια περίοδο εμφανίζει αύξηση κατά 7% στα συμβόλαια Εμπορικού κινδύνου (24,9%), αύξηση 6% στην Υγεία (10,7 δις), αύξηση 3% στην προστασία (12,3 δις), με το δείχτη Φερεγγυότητας ΙΙ να φτάνει στο 187%.
Η AXA παρουσίασε ακόμη μια ισχυρή λειτουργική επίδοση δήλωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Gérald Harlin.  
Η AXA XL πέτυχε σημαντική αύξηση εσόδων, κυρίως στις ασφαλίσεις Εμπορικών Κινδύνων και στις εξειδικευμένες ασφαλίσεις. Το ευνοϊκό περιβάλλον τιμολόγησης συνεχίζει να βελτιώνεται, με τις ανανεώσεις του τρίτου τριμήνου να σημειώνουν σημαντική αύξηση ασφαλίστρων. Λαμβάνοντας υπόψιν μια σειρά από  σοβαρές φυσικές καταστροφές συμπεριλαμβανομένων των τυφώνων: Dorian, Faxai και Hagibis, η ΑΧΑ XL αντιμετώπισε ένα άνω του μέσου όρου επίπεδο ζημιών, κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου και στις αρχές του τέταρτου, κυρίως από την Αντασφαλιστική  δραστηριότητα.»
Η πώληση της AXA Bank Belgium, η οποία ανακοινώθηκε πρόσφατα,  σηματοδοτεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση απλοποίησης του προφίλ της AXA και της εστίασης στους προτιμώμενους τομείς δραστηριοποίησης, σύμφωνα με τη στρατηγική Φιλοδοξία 2020.
Image

Αντώνης Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης