Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Ούτε κουβέντα για Σαλμά στην "ανάκριση" στον ΣΚΑΪ

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Ούτε κουβέντα για Σαλμά στην
Τι αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη
Το ερώτημα του προς τον πρωθυπουργό, για το εάν θα διατηρήσει ως βουλευτή της ΝΔ τον κ. Σαλμά, θέτει εκ νέου ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την τηλεοπτική  συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας σε ανακοίνωσή του την σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού, αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης σε μια ακόμη πολύ «δύσκολη» συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, που θα καταχωρηθεί μαζί με πολλές άλλες στο αρχείο ως παράδειγμα αντικειμενικής και αμερόληπτης δημοσιογραφιας, δεν έκρινε σκόπιμο -αφού δεν ρωτήθηκε άλλωστε- να πει κουβέντα για τις σοβαρές καταγγελίες περί ωμής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη σε βάρος του βουλευτή του κ. Σαλμά, ενώ ξεπέταξε σε τριάντα δευτερόλεπτα το σκάνδαλο νοβαρτις.
Μας είπε μόνο ότι έβγαλε τη χώρα από την κρίση και ότι παρέλαβε από τον επάρατο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιονομικό κενό το οποίο αυτός μετέτρεψε σε υπερπλεόνασμα.
Ούτε ο Χουντίνι τέτοια μαγικά».
«Αναμένοντας πότε ο κος Μητσοτάκης θα τολμήσει να δώσει μια κανονική συνέντευξη με αληθινές ερωτήσεις, περιμένουμε τουλάχιστον μια απάντηση στο ερώτημα της ημέρας: Θα διατηρήσει ως βουλευτή της ΝΔ τον κ. Σαλμά μετά τις χθεσινές καταγγελίες της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, επικροτώντας έτσι τις πρακτικές αυτές ή θα τον αποπέμψει;», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης