Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρούγκαλος: Κοινή γραμμή από όλο το πολιτικό σύστημα απέναντι στην τρομοκρατία

Κατρούγκαλος: Κοινή γραμμή από όλο το πολιτικό σύστημα απέναντι στην τρομοκρατία
Πρέπει να συγχαρούμε την αντιτρομοκρατική υπηρεσία υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι όλο το πολιτικό σύστημα έχει μια κοινή στάση απέναντι στην τρομοκρατία διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Κατρούγκαλος, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια του στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία για την εξάρθρωση της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».
«Θα πρέπει να συγχαρούμε την αντιτρομοκρατική υπηρεσία για τη μεγάλη της επιτυχία που έρχεται σε συνέχεια άλλων σημαντικών επιτυχιών θυμίζω τους Πυρήνες της Φωτιάς αρχές του 2019, θυμάμαι την εξάρθρωση της ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης το 2018.
Προφανώς απέναντι στην τρομοκρατία όλο το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να έχει μια κοινή γραμμή, δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία αμφιβολία απέναντι σε αυτό.
Θα μπορούσα να ασκήσω μια κριτική στον τρόπο με τον οποίο υπερπροβλήθηκε από την κυβέρνηση, αλλά αυτό νομίζω είναι σχετικά δευτερεύον.
Νομίζω ότι το ουσιώδες ζήτημα είναι ότι πρέπει στα θέματα που αφορούν την τρομοκρατία το πολιτικό σύστημα να έχει μια κοινή στάση και την έχει» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κατρούγκαλος.
«Σε ότι αφορά τώρα σε κριτική που μας απευθύνεται μερικές φορές από τη ΝΔ τάχα για αφωνία για το ζήτημα αυτό, νομίζω ότι από όλες τις δηλώσεις των στελεχών μας προκύπτει και ούτως ή άλλως έτσι είναι η στάση αυτού του ρεύματος της Αριστεράς που εκπροσωπούμε σταθερά απέναντι σε κάθε ατομική τρομοκρατία» είπε ο κ.Κατρούγκαλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης