Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο από ΣΥΡΙΖΑ και Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ - Δήλωση Σκουρλέτη

Κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο από ΣΥΡΙΖΑ και Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ - Δήλωση Σκουρλέτη
"Σήμερα οι προκλήσεις της νέας γενιάς είναι και πάλι για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, για τη μείωση των ανισοτήτων", ανέφερε ο Π. Σκουρλέτης
Πολυπληθής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 16/11, στις 10.00, στο Πολυτεχνείο, για να τιμήσουν την αντιδικτατορική εξέγερση της νεολαίας το Νοέμβριο του 1973.
Εκ μέρους του κόμματος κατέθεσε στεφάνι ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ από τη Νεολαία ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου, Σωτήρης Αλεξίου.
«Πολλοί προσπάθησαν, χρόνια τώρα, να απαξιώσουν το μήνυμα του Νοέμβρη, αλλά το εξεγερσιακό μήνυμα του ’73 εξακολουθεί να είναι ένα σημείο αναφοράς, εμπνέει τη νέα γενιά.
Τότε ήταν οι αγώνες για “Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία”.
Σήμερα οι προκλήσεις της νέας γενιάς είναι και πάλι για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, για τη μείωση των ανισοτήτων, αλλά και για να μπορέσουν να αποτελέσουν οι νεανικοί αγώνες έναν φραγμό απέναντι στην κλιματική κρίση που ζούμε.
Παραμένει, όμως, πάντα επίκαιρο και το αίτημα για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της Παιδείας.
Όπως τότε λοιπόν, έτσι και τώρα, βαδίζουμε στους δρόμους του Νοέμβρη», δήλωσε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μετά την κατάθεση στεφάνου στο χώρο του Πολυτεχνείου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης