Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιες είναι οι κορυφαίες εμπειρίες ταξιδιών πολυτελείας για το 2020, από την Virtuoso

tags :
Ποιες είναι οι κορυφαίες εμπειρίες ταξιδιών πολυτελείας για το 2020, από την Virtuoso
Η έκθεση προβλέπει τις νέες τάσεις και παρουσιάζει τις 10 πιο ασυνήθιστες και συναρπαστικές εμπειρίες για το επόμενο έτος
H Virtuoso Luxe Report, μια ετήσια, παγκόσμια έρευνα 20.000 συμβούλων ταξιδιών πολυτελείας , αποκαλύπτει τους κορυφαίους προορισμούς πολυτελείας για το 2020.
Η έκθεση προβλέπει τις νέες τάσεις και παρουσιάζει τις 10 πιο ασυνήθιστες και συναρπαστικές εμπειρίες για το επόμενο έτος.

Κάντε σερφ στην Bondi Beach, στο Σίδνεϊ
Έίτε πρόκειται για επαγγελματία είτε για πρώτη φορά. Η παραλία βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο της πόλης και είναι εξαιρετικά δημοφιλές τόσο στους ντόπιους όσο και στους επισκέπτες.
Η παραλία απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα, αφού είτε είστε επαγγελματίας, είτε προτάρης σέρφερ, σίγουρα θα βρείτε ένα μέρος της παραλίας κατάλληλο για εσάς.



Παρακολουθήστε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, στο Τόκυο
Οι Ολυμπιακούς Αγώνες πραγματοποιηθούν από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου.
Η Ιαπωνία βρίσκεται σε δύο λίστες του Luxe Report για παγκόσμιους και αναδυόμενους προορισμούς.
Πέρα από τους Αγώνες, οι ταξιδιώτες θα αγαπήσουν το πανέμορφα τοπία της Ιαπωνίας, τις πόλεις, τις γαστρονομικές απολαύσεις και την πολιτιστική κληρονομιά.



Βιώστε την μετανάστευση των ζώων στην Τανζανία και την Κένυα
Εκατομμύρια ζέβρες, αντιλόπες και άλλα ζώα διασχίζουν το τοπίο. Αναζητούν φαγητό και νερό, ενώ προσπαθούν να ξεφύγουν από αρπακτικά ζώα όπως λιοντάρια και κροκόδειλους.



Ζήστε σαν ντόπιος για ένα μήνα -ή και παραπάνω- στην Ιταλία
Οι αυθεντικές εμπειρίες είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις του έτους. Οι ταξιδιώτες μπορούν να βυθιστούν στον τρόπο ζωής της Ιταλίας.
Νοικίαστε μία βίλα, ανακαλύψτε τα καφέ ή τα wine bars, μάθετε ιταλικά και απολαύστε την τοποική κουζίνα.



Υποστήριξτε τις Μπαχάμες μετά την καταστροφική επίδραση του τυφώνα Dorian
Ο τυφώνας έπληξε σοβαρά τα νησιά Grand Bahama και Abaco το Σεπτέμβριο. Ο τουρισμός περιλαμβάνει το 60% της οικονομίας του έθνους και τα έσοδα από τους επισκέπτες ενισχύουν τις προσπάθειες ανάκαμψης.
Τα εννέα θέρετρα της Virtuoso επέζησαν της καταστορφής, με ελάχιστες ή καθόλου ζημιές. Είναι ανοιχτά και λαμβάνουν επισκέπτες.



Ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο μέ ιδιωτικό αεροσκάφος
Επισκεφθείτε θρυλικούς προορισμούς όπως το νησί του Πάσχα, η Πέτρα, η Ιορδανία και το Ταζ Μαχάλ.



Εξερευνήστε το παρθένο τοπίο της Ανταρκτικής
Η ήπειρος ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος προορισμός περιπέτειας στην Έκθεση Luxe 2020, αποδεικνύοντας ότι τα κρύα σημεία του πλανήτη προσφέρουν τελικά “ζεστές” και συγκινητικές εμπειρίες.
Οι ταξιδιώτες αναζητούν προορισμούς με παρθένα, γραφική ομορφιά. Μπορείτε να κάνουν καγιάκ με φάλαινες, να παρακολουθήσετε πιγκουίνους στο φυσικό τους περιβάλλον και, γιατί όχι, να κάνετε μια βουτιά στα δροσερά -παγωμένα- νερά.



Διασχίστε με πλοίο τη Διώρυγα του Παναμά
Πρόκειται σίγουρα για εμπειρία ζωής. Αυτό το θαυμάσιο μηχανικό επίτευγμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό από κοντά.
Τα πλοία που διασχίζουν το κανάλι ανυψώνονται, περνούν πάνω από τη στεριά και ξαναπέφτουν στον ωκεανόΧρειάζεται μια μέρα για να διασχίσουν τα 50 μίλια κλειδαριών καθώς το πλοίο κάνει το δρόμο του από τον ωκεανό στον ωκεανό.



Χαλαρώστε και απολαύστε τα ταξίδια με σιδηρόδρομο
Τα μεγαλειώδη Kαναδικά Βραχώδη Όρη (Canadian Rockies) ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια των επιβατών που ταξιδεύουν με το ξακουστό τρένο Rocky Mountaineer. Απολαύστε το μαγευτικό περιβάλλον, απολαύστε τοπική κουζίνα και μάθετε για τις φυσικές και ιστορικές τοποθεσίες μέσα από τις ιστορίες εμπειρογνωμόνων, ενώ ταξιδεύετε.



Μείνετε σε ένα ακατοίκητο νησί στην Τόνγκα
Αυτό το πολυνησιακό βασίλειο αποτελείται από 140 νησιά χωρίς κατοίκους, καθώς και ένα θαυμάσια ήπιο κλίμα και τροπικό τοπίο. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τον ήλιο σε ιδιωτική παραλία. Περάστε ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας, βουτήξτε στα κρυστάλλινα νερά και να εξερευνήστε τις ζούγκλες.



Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης