Τελευταία Νέα
Διεθνή

General Motors: Μηνύει τη Fiat Chrysler για δωροδοκία του συνδικάτου των εργαζομένων της

General Motors: Μηνύει τη Fiat Chrysler για δωροδοκία του συνδικάτου των εργαζομένων της
Η GM τονίζει ότι η δωροδοκία της έχει κοστίσει δισεκατομμύρια και διαμηνύει ότι θα διεκδικήσει «σημαντικές αποζημιώσεις» από τη Fiat Chrysler - «Υποθέσουμε ότι στόχος ήταν να διαταράξει την πρόταση συγχώνευσης με την PSA», ανέφερε
Η General Motors κατέθεση μήνυση κατά της Fiat Chrysler, υποστηρίζοντας ότι η ανταγωνίστριά της ότι δωροδόκησε μέλη του συνδικάτου των εργαζόμενων της αποκτώντας οφέλη στους μισθούς και στις εργασιακές πρακτικές.
Η GM τονίζει ότι η δωροδοκία της έχει κοστίσει δισεκατομμύρια και διαμηνύει ότι θα διεκδικήσει «σημαντικές αποζημιώσεις».
«Είμαστε άναυδοι από αυτή τη μήνυση, τόσο από το περιεχόμενο όσο και από τη στιγμή που κατατέθηκε» ανέφερε η Fiat Chrysler σε ανακοίνωση.
«Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι αυτό είχε σαν στόχο να διαταράξει την πρόταση συγχώνευσης με την PSA καθώς και τις διαπραγματεύσεις μας με το συνδικάτο» πρόσθεσε.
Η μήνυση έρχεται σε μια ευαίσθητη στιγμή για τη Fiat Chrysler, καθώς ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη συγχώνευση με τη γαλλική PSA και διαπραγματεύεται τετραετή σύμβαση με το συνδικάτο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης