Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες φέρνει η κακοκαιρία «Γηρυόνης» μέχρι την Τρίτη 26/11

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες φέρνει η κακοκαιρία «Γηρυόνης» μέχρι την Τρίτη 26/11
Στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες έως και το μεσημέρι της Δευτέρας 25/11
Με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πολύ θυελλώδεις νοτιάδες θα επηρεάσει η κακοκαιρία «Γηρυόνης» τη χώρα μας έως και την Τρίτη 26/11.
Μάλιστα, η μεγάλη ένταση των αναμενόμενων φαινομένων και οι σημαντικές ποσότητες βροχής που θα πέσουν στο σύνολο της κακοκαιρίας «Γηρυόνης», την καθιστούν δυνητικά επικίνδυνη και ικανή να δημιουργήσει προβλήματα, όπως προειδοποιεί η μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Image
Την Κυριακή 24/11, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά (εξαιρούνται η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη), φαινόμενα που από τις απογευματινές ώρες τοπικά θα ενταθούν και ενδεχομένως θα επηρεάσουν τις Σποράδες και τη Δυτική Κρήτη.
Από τις νυκτερινές ώρες της Κυριακής 24/11 και κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 25/11 ένα μέτωπο πολύ ισχυρών βροχών και καταιγίδων θα διασχίσει το σύνολο της χώρας, με κατεύθυνση από τα δυτικά προς τα ανατολικά.
Τα φαινόμενα σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις, κυρίως στα νότια τμήματα της χώρας.
Στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες έως και το μεσημέρι της Δευτέρας 25/11.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS