Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πως η Saber βοηθά τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να βρουν πιο σχετικές επιλογές ξενοδοχείων

tags :
Πως η Saber βοηθά τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να βρουν πιο σχετικές επιλογές ξενοδοχείων
Οι ξενοδόχοι που επιθυμούν να εξασφαλίσουν τα οφέλη και την προβολή που προσφέρουν οι προσφορές Media Sabre GDS θα πρέπει να συνεργαστούν με τη Saber τώρα
Με ένα νέο εργαλείο GDS για ξενοδοχεία, η Saber Corporation βοηθά τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να βρουν πιο σχετικές επιλογές καταλυμάτων.
Με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις των ταξιδιωτών. Όπως η δυνατότητα αναζήτησης βάσει πόλης, κωδικού αεροδρομίου, σημείων ενδιαφέροντος, γεωγραφικής θέσης και ανέσεις.
Η μετάβαση, αναμένεται να ξεκινήσει από τα μέσα έως τα τέλη του 2020. Κατά την διάρκεια της το Hotel Spotlight και η νέα λύση θα είναι διαθέσιμα στη βάση πελατών της Media Saber GDS, προσφέροντας αυξημένη αξία στους πελάτες.
Η Saber αλλάζει τα κανάλια πωλήσεων και υπηρεσιών για το Hotel Spotlight σε μια προσπάθεια να απλοποιήσει τη διαδικασία για τους πελάτες του ξενοδοχείου.
Αρχίζοντας από τον Ιανουάριο του 2020. Και η Saber Hospitality Solutions θα χρησιμεύσει ως το αποκλειστικό κανάλι πωλήσεων για το Hotel Spotlight.
Από την 1η Ιουλίου 2020, η Hospitality Solutions θα είναι ο μόνος πάροχος που θα μπορεί να εξυπηρετήσει το Hotel Spotlight.
Οι ξενοδόχοι που επιθυμούν να εξασφαλίσουν τα οφέλη και την προβολή που προσφέρουν οι προσφορές Media Sabre GDS θα πρέπει να συνεργαστούν με τη Saber τώρα. Για να εξασφαλίσουν την τοποθέτησή τους για ολόκληρο το 2020 και πέρα.

“Ένα εξαιρετικά πολύτιμο κανάλι διανομής και πωλήσεων”
“Το Saber GDS είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο κανάλι διανομής και πωλήσεων για προμηθευτές που επιθυμούν να φτάσουν στο παγκόσμιο δίκτυο ταξιδιωτικών πρακτορείων και ταξιδιωτών υψηλής αξίας, δήλωσε ο Brian Jorgenson, ανώτερος αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ προϊόντων aber Hospitality Solutions.
Και το Saber Hotel Spotlight είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό και αποδεδειγμένο εργαλείο. Που θα βοηθήσει τους ξενοδόχους να οδηγήσουν τις μετατροπές στο έμμεσο κανάλι.
Στόχος μας είναι, να βοηθήσουμε τους προμηθευτές να αυξήσουν τις κρατήσεις σε όλα τα κανάλια.
Και να βοηθήσουμε τους πράκτορες να προσφέρουν πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες στους ταξιδιώτες. Η Saber δεσμεύεται να συνεχίσει να αναπτύσσει και να ενισχύει τα προϊόντα μέσων GDS το 2020 και μετά”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης