Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ημέρα των Ευχαριστιών χωρίς Facebook και Instagram περνούν οι Αμερικανοί - Προβλήματα εμφανίζουν οι πλατφόρμες ανά τον κόσμο

Ημέρα των Ευχαριστιών χωρίς Facebook και Instagram περνούν οι Αμερικανοί - Προβλήματα εμφανίζουν οι πλατφόρμες ανά τον κόσμο
Οι εφαρμογές Facebook και Instagram φάνηκε να έχουν «πέσει» για εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο
Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων Instagram και Facebook κατά την είσοδο τους σήμερα Πέμπτη 28/11 στις δημοφιλείς πλατφόρμες, Ευρώπη, κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ και τη Νότια Αμερική.
Ιδιαίτερα απογοητευμένοι και δυσαρεστημένοι ήταν οι Αμερικανοί  καθώς δεν μπορούν να αναρτήσουν ευχές και φωτογραφίες για την Ημέρα των Ευχαριστιών.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Down Detector, η οποία συλλέγει στοιχεία από διάφορες πηγές, μεταξύ των οποίων το Twitter, οι περισσότεροι χρήστες του Instagram που επηρεάστηκαν είχαν πρόβλημα να δουν το news feed το οποίο δεν φόρτωνε, ενώ άλλοι ανέφεραν προβλήματα στην ανάρτηση.
Οι περισσότεροι χρήστες του Facebook που επηρεάστηκαν, ανέφεραν προβλήματα στο log in, μένοντας εξ ολοκλήρου εκτός εφαρμογής.
Ορισμένοι χρήστες του Twitter έκαναν πλάκα ότι το συμβάν του ανάγκασε να έρθουν σε επαφή με τους συγγενείς τους την Ημέρα των Ευχαριστιών.
Το  #instagramdown ήταν το πιο δημοφιλές hashtag στο Twitter την Πέμπτη το πρωί ώρα Ηνωμένων Πολιτειών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης