Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνέδριο ΝΔ - Λαζαρίδης: Πορευόμαστε μπροστά με τον πολίτη – Οι πέντε προτεραιότητες

Συνέδριο ΝΔ - Λαζαρίδης: Πορευόμαστε μπροστά με τον πολίτη – Οι πέντε προτεραιότητες
"Εάν θέλουμε να υπερισχύσουμε πολιτικά, οφείλουμε να αποδείξουμε ότι αποτελούμε μια συνεπή πολιτική δύναμη", τόνισε ο Μ.Λαζαρίδης
«Υπάρχουμε για τον πολίτη.
Πορευόμαστε μπροστά με τον πολίτη», τόνισε ο Βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μ. Λαζαρίδης, μιλώντας στο 13ο Συνέδριο του κόμματος.

Ο ίδιος, προσδιορίζοντας την ουσία της πολιτικής και τη δύναμη προοπτικής της ΝΔ, ανέφερε πως «ενώνουμε δυνάμεις!
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποδείξουμε ότι τα πολιτικά μας επιχειρήματα παραμένουν σε ευθεία γραμμή με τα αιτήματα της κοινωνίας.
Ότι τα πολιτικά μας αυτιά βρίσκονται στην ίδια ευθεία με τα χείλη της κοινωνίας».
Ήδη, σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, η πολιτική αλλαγή με τη νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει συμβάλει  καθοριστικά στην αλλαγή πορείας της χώρας.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «ξεκινήσαμε καλά.
Προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει άλλη Κυβέρνηση με τέτοια συνέπεια μεταξύ προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων».
Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η  αρχή «προϋποθέτει τη σταθερή συνέχεια».
«Εάν θέλουμε να υπερισχύσουμε πολιτικά, οφείλουμε να αποδείξουμε ότι αποτελούμε μια συνεπή πολιτική δύναμη», συμπλήρωσε και αναφέρθηκε σε πέντε προτεραιότητες της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη οι οποίες «θα επιβεβαιώσουν το ηθικό βάρος και την κοινωνική αξία της ιδεολογίας μας».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, η ορθή διακυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να διατηρήσει τον πολίτη στο κέντρο των επιλογών, να ενισχύσει την εθνική ενότητα και την κοινωνική συνοχή, να  εξασφαλίσει τη σταθερότητα και την ασφάλεια, να εμπνεύσει την επόμενη γενιά, ως πυρήνα της εθνικής προσπάθειας, αλλά και να  κερδίσει την εμπιστοσύνη της μεσαίας τάξης, του ελεύθερου επαγγελματία, του μικρομεσαίου επιχειρηματία, του συνταξιούχου, του αγρότη.
Ακόμη, υπενθύμισε ότι στη ΝΔ «είμαστε οι πρώτοι, οι μοναδικοί που χτυπήσαμε αποτελεσματικά το λαϊκισμό στην Ευρώπη» και αναγνώρισε πως «η νίκη μας κάνει την ευθύνη μας ακόμα μεγαλύτερη».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης