Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Στις 8 Ιανουαρίου 2020 τα εγκαίνια του αγωγού φυσικού αερίου TurkStream

Erdogan: Στις 8 Ιανουαρίου 2020 τα εγκαίνια του αγωγού φυσικού αερίου TurkStream
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitri Peskov ανέφερε πως ο Putin ενδέχεται να επισκεφθεί την Τουρκία την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου
Παρά το διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα που προκλήθηκε χθες στην τελετή εγκαινίων του αγωγού φυσικού αερίου Tanap, ο τούρκος πρόεδρος ανακοίνωσε και επίσημα τα εγκαίνια του αγωγού φυσικού αερίου TurkStream στις 8 Ιανουαρίου 2020.
Ο Erdogan, στην τελετή εγκαινίων του αγωγού φυσικού αερίου Tanap, από τον οποίο θα μεταφέρεται φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν στην Ευρώπη, μέσω της Τουρκίας κατά την οποία αποχώρησε ο έλληνας υπουργός Περιβάλλοντος, ανακοίνωσε την ενεργειακή συνεργασία με τη Ρωσία.
"Βεβαίως, έχουμε ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα που θα κάνουμε. Στις 8 Ιανουαρίου, στην Κωνσταντινούπολη θα εγκαινιάσουμε τον αγωγό φυσικού αερίου TurkStream", δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitri Peskov ανέφερε πως ο πρόεδρος της Ρωσίας Putin ενδέχεται να επισκεφθεί την Τουρκία την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.
"Οι πρόεδροι θα συναντηθούν με την αφορμή ολοκλήρωσης των έργων για τον TurkStream. Θα συζητήσουν επίσης τις διμερείς σχέσεις", τόνισε.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης