Έξι tips για ασυναγώνιστη εμπειρία φιλοξενίας στο ξενοδοχείο

Έξι tips για ασυναγώνιστη εμπειρία φιλοξενίας στο ξενοδοχείο
Η συνδεσιμότητα και η εξατομίκευση διαδραματίζουν θεμελιώδη ρόλο στην εξασφάλιση της εξέλιξης μιας επιχείρησης
Σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, η συνδεσιμότητα και η εξατομίκευση έχουν γίνει δύο βασικοί παράγοντες. Και διαδραματίζουν θεμελιώδη ρόλο στην εξασφάλιση της εξέλιξης μιας επιχείρησης.
“Η εμπειρία του πελάτη είναι το πιο σημαντικό στοιχείο, σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εκπαίδευση του προσωπικού για να δημιουργήσει κάποιος επιχειρηματίας ένα ασυναγώνιστο brand”, τονίζει η Ronel Bezuidenhout, διευθύνων σύμβουλος και διευθύντρια του Capital Hotel School, ενός από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα για φιλοξενία και επαγγελματική μαγειρική.
Και αποκαλύπτει τα έξι συμβουλές για να προσφέρετε μία αποκλειστική εμπειρία στον πελάτη.Τα έξι tips για μια αποκλειστική εμπειρία στον πελάτη
Εκπαίδευση στο να σκεφτόμαστε τις επιθυμίες του πελάτη.
Εφαρμογή γνώσεων στο χώρο της εργασίας.
Εύρεση λύσεων σε καθημερινές εργασίες και προκλήσεις.
Υπηρεσίες με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη. Ένας επισκέπτης δεν θα θυμάται ποτέ την υπηρεσία (το καθήκον), αλλά μάλλον πώς τον κάνατε να αισθάνεται (το χαμόγελο, τη φροντίδα και το αίσθημα του “ανήκω”).
Εξατομίκευση της εμπειρίας του προσωπικού.
Συμμετοχή του πελάτη, μέσω ξεχωριστών προσφορών.Η κ. Bezuidenhout πιστεύει ότι παρά την τεχνολογική πρόοδο οι επισκέπτες θα συνεχίσουν να επιθυμούν μια αληθινή, έντιμη και γνήσια συναναστροφή με το προσωπικό.
“Αν και δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι τα πάντα γύρω μας συνδέονται είτε με ένα smartphone είτε με ένα tablet, ο κλάδος της φιλοξενίας πρέπει να εξασφαλίσει ότι κάθε σημείο επαφής με τον επισκέπτη είναι μια ευκαιρία για να του προσφερθεί εξαιρετική εξυπηρέτηση και μια αξέχαστη εμπειρία, επισημαίνει. Για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού εμπορικού σήματος είναι αναγκαία η αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS