Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Το «Orange Grove» με «Ημέρα Επιχειρηματικότητας» στην INTERAMERICAN

tags :
Το «Orange Grove» με «Ημέρα Επιχειρηματικότητας» στην INTERAMERICAN
Το «Orange Grove» με «Ημέρα Επιχειρηματικότητας» στην INTERAMERICAN
Επιχειρηματίες, start-ups και πρωτοβουλίες, μέσα από την εμπειρία που διαθέτουν, ανέδειξαν τις προκλήσεις, αλλά και τις βέλτιστες πρακτικές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η INTERAMERICAN φιλοξενώντας στα γραφεία της, την εκδήλωση «Entrepreneurs’ Day - Sharing Business Stories», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.
Ειδικότερα, η εκδήλωση έφερε στο προσκήνιο τους επιχειρηματίες και την επιχειρηματικότητα, ζητώντας από τους προσκεκλημένους ομιλητές-entrepreneurs να μοιραστούν με το κοινό τόσο στιγμές επιτυχίας όσο και πιθανά λάθη και αποτυχίες, που αντιμετώπισαν στην πορεία τους.
Την εκδήλωση άνοιξε ο COO της INTERAMERICAN, Vincent Teekens και ακολούθησε η πρέσβης της Ολλανδίας, Stella Ronner-Grubačić, η οποία τόνισε ότι η επιτυχία δεν είναι δεδομένη και προϋποθέτει εντατική δουλειά. Στις ξεχωριστές στιγμές της  «Ημέρας Επιχειρηματικότητας» συγκαταλέγεται η συζήτηση μεταξύ του Πήτερ Οικονομίδη, διεθνούς εμβέλειας brand strategist και του προέδρου του «Orange Grove», Γιάννη Κανελλόπουλου, με θέμα το branding και την επιχειρηματικότητα. Σε πάνελ συζήτησης μεταξύ τεσσάρων start-ups του «Orange Grove»: της Big Olive, της Clio Muse, της Lia Premium Olive Oil και της Kids in the Kitchen, παρουσιάστηκαν τα επιτεύγματά τους αλλά και τα εμπόδια που συνάντησαν, ξεκινώντας την επιχείρηση.
H καινοτομία αποτελεί για την INTERAMERICAN στρατηγικής σημασίας προτεραιότητα στον δρόμο της προς τον μετασχηματισμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη και υποστηρίζεται με το πρόγραμμα «Imagine», που αναδεικνύει στο εσωτερικό της αξιόλογες ιδέες και εντάσσει τις καλύτερες, μέσα από στάδια επεξεργασίας, στις λειτουργίες της και στα προϊόντα της. Το πρόγραμμα από πέρυσι έχει πλέον, ανοίξει και εκτός της εταιρείας, με τη συνεργασία του οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επισημαίνεται ότι η INTERAMERICAN υποστηρίζει από το ξεκίνημα το «Orange Grove», που αποτελεί μια πλατφόρμα καινοτομίας και βέλτιστων πρακτικών προσφέροντας, από το 2013, εκπαιδευτικά προγράμματα, mentoring, συμβουλευτική και πρόσβαση στο διεθνές δίκτυό του όπως και σε αυτό της Ολλανδικής Πρεσβείας. Πρόσφατα, το βάρος της δραστηριότητας του «Orange Grove» μεταφέρθηκε στην περιφέρεια για την ενίσχυση νεοφυών και μικρομεσαίων καινοτόμων επιχειρήσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της Αγροτεχνολογίας και της Διατροφής, καθώς και του Τουρισμού, της Υγείας και της Πληροφορικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης