Χαρίτσης: Εξόφθαλμη περίπτωση fake αριστείας η υπόθεση του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντ.Διαματάρη

Χαρίτσης: Εξόφθαλμη περίπτωση fake αριστείας η υπόθεση του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντ.Διαματάρη
Περιμένουμε από τον πρωθυπουργό να τον αποπέμψει υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι «η υπόθεση του κ. Διαματάρη είναι εξόφθαλμη περίπτωση fake αριστείας» διατύπωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ.Χαρίτσης, αναφέροντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ περιμένει από τον πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον υπουργό του.
«Στην επίσημη σελίδα του υπουργείου Εξωτερικών ο κ. Διαματάρης δηλώνει ότι είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Columbia.
Μετά από δημοσιεύματα του ελληνικού ομογενειακού τύπου της Αμερικής, το ίδιο το πανεπιστήμιο διέψευσε τον υφυπουργό Εξωτερικών.
Όμως, το ακόμα πιο εξοργιστικό γεγονός είναι ότι σε συνέντευξή του πριν από δύο χρόνια στην εφημερίδα Καθημερινή, ο κ Διαματάρης αναπαρήγαγε τα ίδια ψευδή περί πτυχίου.
Αυτά που ο ίδιος χθες παραδέχθηκε ότι δεν ισχύουν» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ο κ.Χαρίτσης.
«Αυτό που έχει σημασία είναι επιτέλους η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά, να αναλάβει τις ευθύνες του.
Γιατί ενώ εμφανιζόταν προεκλογικά ως ο σταυροφόρος της αριστείας και της αξιοκρατίας, το τελευταίο διάστημα έχουμε δει μία σειρά υποθέσεων εξυπηρέτησης μικροκομματικών συμφερόντων, όπως το διορισμό διοικητή νοσοκομείου ως αντάλλαγμα για την προεκλογική του στήριξη στη ΝΔ.
Με αποκορύφωμα την υπόθεση του κ. Διαματάρη, όπου εδώ και δύο μέρες βοά το Πανελλήνιο και η ομογένεια, και η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος.
Περιμένουμε από τον Κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον υπουργό του.
Μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει και αυτό λέει πολλά για το βίο και την πολιτεία αυτής της κυβέρνησης» υποστήριξε ο κ.Χαρίτσης.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS