Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

H Saber παρουσιάζει την πλατφόρμα κρατήσεων του μέλλοντος

tags :
H Saber παρουσιάζει την πλατφόρμα κρατήσεων του μέλλοντος
Στόχος είναι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες να είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που προκαλεί το ταχέως μεταβαλλόμενο τοπίο ταξιδιού
Το Saber Red 360 θέτει ένα νέο πρότυπο στην κράτηση ταξιδιών μέσω του σχεδιασμού του.
Με την ενσωμάτωση στον ιστότοπο της API, προσφέρει περισσότερο περιεχόμενο, περισσότερη ευελιξία και περισσότερη προσαρμογή.
Στόχος είναι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες να είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που προκαλεί το ταχέως μεταβαλλόμενο τοπίο ταξιδιού.
Και να τις μετατρέψουν σε κερδοφόρες επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα εξασφαλίσουν την επιχειρηματική τους επιτυχία, τώρα και στο μέλλον.
Η πλατφόρμα προσφέρει ένα πρωτοφανές επίπεδο ταξιδιωτικών πληροφοριών σε καθαρή προβολή.
Παρέχει χρήσιμες γνώσεις και εργαλεία αναζήτησης, ικανά να μεταφέρουν μέχρι και 250 επιλογές ταυτόχρονα.



Κάνει πολύ πιο εύκολη την αγορά, την πώληση και τη συνεργασία με τα PNR, επιτρέποντας στους ταξιδιωτικούς συμβούλους ή πράκτορες να δημιουργήσουν εξατομικευμένες διαδρομές -σε οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας- προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη.
Το Saber Red 360 έχει σχεδιαστεί για να είναι η πλατφόρμα κρατήσεων του μέλλοντος και να διευκολύνει τους τουριστικούς οργανισμούς.
Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες αναζητούν πάντα πρόσβαση σε πλουσιότερο περιεχόμενο και έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν όλο το περιεχόμενο σε μια προβολή, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία αγορών τους.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης