Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό – Παρών και ο Επίτροπος Μ. Σχοινάς

Σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό – Παρών και ο Επίτροπος Μ. Σχοινάς
Στις 09:00 θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη
Λίγες μόλις ώρες από την κρίσιμη συνάντηση στο Λονδίνο με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Rejep Tayip Erdogan, με τον οποίο και συνομίλησε μεταξύ άλλων και για το προσφυγικό – μεταναστευτικό, ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης θα προεδρεύσει σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου για το εν λόγω κρίσιμο θέμα.
Στη σύσκεψη θα είναι παρών και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.
Παρόντες θα είναι επίσης η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Ylva Johansson, ο υπ. Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο αναπλ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργοσ Κουμουτσάκος, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου και η εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα παιδιά, Ειρήνης Αγαπηδάκη.
Σημειώνεται πως στη σύσκεψη, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 09:00 το πρωί, ο κ.Μητσοτάκης θα μεταφέρει και τις θέσεις της τουρκικής κυβέρνησης και του προέδρου Erdogan σχετικά με το ζήτημα και θα καταθέσει τις δικές του απόψεις για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί καλύτερα το θέμα των αυξανόμενων μεταναστευτικών ροών προς την Ελλάδα.
Στις 11:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στα εγκαίνια της πρώτης μονάδας παραγωγής μηχανημάτων ανταποδοτικής ανακύκλωσης της ENVIPCO στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στην Παλλήνη Αττικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης