Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson (M. Βρετανία): Η συζήτηση για το Brexit θα τελειώσει άμεσα, εάν κερδίσω τις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου

tags :
Johnson (M. Βρετανία): Η συζήτηση για το Brexit θα τελειώσει άμεσα, εάν κερδίσω τις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου
Υπάρχουν σημαντικές επενδύσεις που περιμένουν να περάσει αυτή η πολιτική παράλυση υποστήριξε ο Boris Johnson
Την θέση ότι εάν κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, η συζήτηση για το Brexit θα τελειώσει άμεσα διατύπωσε ο επικεφαλής των Συντηρητικών, Boris Johnson, ο οποίος υποστήριξε πως υπάρχουν σημαντικές επενδύσεις που περιμένουν να περάσει αυτή η πολιτική παράλυση.
Ο Johnson, ο οποίος παραμένει το απόλυτο φαβορί για νίκη στις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, έχει δεσμευτεί ότι σε περίπτωση που καταφέρει να σχηματίσει μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση θα προχωρήσει στην υλοποίηση του Brexit έως τις 31 Ιανουαρίου του 2020 στη βάση της συμφωνίας που έχει καταλήξει με τους Ευρωπαίους ομολόγους του.
Ερωτηθείς για το εάν θα σταματήσουν οι Βρετανοί να μιλούν για το Brexit μετά τα τέλη Ιανουαρίου ο Johnson απάντησε καταφατικά.
«Αυτό που θα συμβεί είναι ότι θα σταματήσει η κοινοβουλευτική αγωνία, ότι θα σταματήσει η πολιτική αγωνία και μαζί τους θα σταματήσουν η μιζέρια και η αργοπορία» υποστήριξε ο Johnson, αναφέροντας πως εάν επιλυθεί το ζήτημα του Brexit, θα «ξεκλειδώσουν» επενδύσεις ύψους 150 δισεκατομμυρίων λιρών.
«Είναι πολλά τα χρήματα.
Το ερώτημα είναι οι πολίτες αυτής της χώρας τι είδους Χριστουγεννιάτικο δώρο θέλουν.
Υπάρχει ένα κύμα επένδυσης που περιμένει να έρθει στην χώρα, από τη στιγμή που θα γίνει το Brexit» είπε ο Johnson.
Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Συντηρητικοί του Johnson διατηρούν ένα ευρύ και ασφαλές προβάδισμα έναντι των Εργατικών, αν και υπάρχει ένα υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων που σημαίνει ότι το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ανοιχτό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης