Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

SUNLIGHT: Συστήνει θυγατρική στις ΗΠΑ για να εισέλθει στην αγορά

tags :
SUNLIGHT: Συστήνει θυγατρική στις ΗΠΑ για να εισέλθει στην αγορά
Η επέκταση στις ΗΠΑ, αποτελεί για τη SUNLIGHT ένα μεγάλο βήμα ανάπτυξης στη στρατηγικής σημασίας αγορά της Αμερικής, καθιστώντας την πλέον ισχυρό παίχτη στον κλάδο βιομηχανικών μπαταριών
Στο επόμενο βήμα για την επέκτασή της στις διεθνείς αγορές και ιδιαίτερα στην αγορά των ΗΠΑ προβαίνει η SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia, με τη δημιουργία της θυγατρικής SUNLIGHT BATTERIES USA Inc. και την επίσημη είσοδό της στην αγορά της Αμερικής, στην Πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας.
Η ίδρυση της νέας θυγατρικής της SUNLIGHT θα συνοδευτεί και με την έναρξη λειτουργίας της μεγαλύτερης μονάδας συναρμολόγησης της εταιρίας σε διεθνές επίπεδο για βιομηχανικές μπαταρίες μολύβδου και λιθίου, με την έναρξη λειτουργίας της νέας μονάδας να τοποθετείται στο πρώτο εξάμηνο του 2020.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εδραιωμένη ισχυρή θέση της SUNLIGHT στην Ευρωπαϊκή αγορά της έδωσε τη δύναμη να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα, με την επέκτασή της στην Αμερική μέσω της ίδρυσης της SUNLIGHT BATTERIES USA Inc.
Ήδη, τα τελευταία 6 χρόνια η SUNLIGHT διαγράφει μία αρκετά δυναμική πορεία στην αγορά της Αμερικής, παρέχοντας όλη τη γκάμα των βιομηχανικών μπαταριών και φορτιστών της για Ηλεκτρικά Οχήματα Βιομηχανικής Χρήσης (eIVs), σε σημαντικούς διεθνείς συνεργάτες του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Με αφορμή την ίδρυση της SUNLIGHT BATTERIES USA Inc., ο κ. Ρόμπυ Μπουρλάς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε: "Η είσοδος της SUNLIGHT στην αγορά των ΗΠΑ αποτελεί ένα πολύ σημαντικό ορόσημο στο πλάνο ανάπτυξής μας.
Με την ίδρυση της SUNLIGHT BATTERIES USA Inc., δημιουργούμε τη μεγαλύτερη μονάδα συναρμολόγησης της εταιρείας και αποκτάμε καίρια γεωγραφική θέση, σε μια αγορά στην οποία εξάγουμε τα τελευταία έξι χρόνια.
Η εγγύτητα αυτή θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας στους καλύτερους δυνατούς χρόνους παράδοσης, ανταποκρινόμενοι στις απαιτητικές ανάγκες της Αμερικανικής αγοράς.
Η επένδυση των 10 εκατ. δολαρίων για την επόμενη τριετία αποτελεί την αφετηρία για την υποστήριξη της οργανικής μας ανάπτυξης, παράλληλα όμως εξετάζουμε και άλλες στρατηγικές, επενδυτικές πρωτοβουλίες".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης