Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Εξώδικο ΛΕΠΕΤΕ προς την κυβέρνηση: «Να απέχετε από κάθε παρέμβαση στη διαφορά ΕΤΕ - Συνταξιούχων»

tags :
Εξώδικο ΛΕΠΕΤΕ προς την κυβέρνηση: «Να απέχετε από κάθε παρέμβαση στη διαφορά ΕΤΕ - Συνταξιούχων»
Διαρροές ότι εξελίσσονται διαπραγματεύσεις μεταξύ του Υπουργού και Υφυπουργού Εργασίας και των μελών της Διαχειριστικής Επιτροπής ΛΕΠΕΤΕ
Να μην παρέμβει στην «ιδιωτική διαφορά μεταξύ Εθνικής και Συνταξιούχων» καλεί το ΛΕΠΕΤΕ την κυβέρνηση, δια μέσου του δικηγόρου Γ. Χανιώτη, ο οποίος ζητά να μην υπάρξουν κινήσεις που να υποδηλώνουν αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ των συστημικών τραπεζών του Ευρωσυστήματος.
Ειδικότερα, με επιδόσεις 8 «εμπλεκομένων», μεταξύ των οποίων ο πρωθυπουργός και η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, ο κ. Χανιώτης αναφέρει ότι «αναφορικά με το ήδη πασίγνωστο πλέον θέμα ΛΕΠΕΤΕ (και ήδη πλέον ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΠΕΤΕ, αφού η υπόθεση εκκρεμεί και στον Εισαγγελέα Διαφθοράς για κακουργηματική απιστία κατά συναυτουργία εντανίον του άλλοτε Διοικητή της ΕΤΕ κου Λεωνίδα Φραγκιαδάκη κλπ) έφτασε σε γνώση μου ότι εξελίσσονται διαπραγματεύσεις μεταξύ του Υπουργού και Υφυπουργού Εργασίας και των μελών της Διαχειριστικής Επιτροπής ΛΕΠΕΤΕ, με απώτερο στόχο, ως αντιλαμβάνομαι, την τροποποίηση ή κατάργηση του Ν. 4618/2019, δυνάμει του οποίου οι δικαιούχοι - λήπτες ΛΕΠΕΤΕ, μεταβατικά υπήχθησαν στο ΕΤΕΑΕΠ μέχρι αμετακλήτου κρίσεως επί της ΔΙΜΕΡΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ των δικαστηρίων της χώρας.
Για μια σειρά λόγων που αναλύει στο εξώδκο, ο Χανιώτης καλεί την κυβέρνηση να απέχει από οποιαδήποτε ενέργεια που σκοπό έχει την ΑΘΕΜΙΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ σε ΕΚΚΡΕΜΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Μάλιστα χαρακτηρίζει ως ΑΘΕΜΙΤΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ και κυρίως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ την παρέμβασή της στη Δικαιοσύνη, καθώς και αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ Συστημικών Τραπεζών του Ευρωσυστήματος.
Αναλυτικά το εξώδικο:


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης